Nettsus på Van Velzen

DE UTLÅNTE: Scoret i Royal Antwerpen-seier.

CHAMPIONSHIP: Hull City – Peterborough United 1-3 (Ben Amos):

Hulls seiersrekke på tre kamper tok bråstopp i hjemmekampen mot Peterborough. Gjestene overlistet Ben Amos tre ganger og vant til slutt 3-1 på KC Stadium. Ben Amos har fått gode skussmål for innsatsen i Hull-buret, men den ambisiøse burvokteren er neppe fornøyd med å ha plukket ut fem baller av nettet fordelt på de to siste kampene.

Amos har fått tillit i samtlige ligakamper denne sesongen.

LEAGUE ONE: Sheffield United – Notts County 1-1 (John Cofie):

John Cofie måtte avfinne seg med å bli plassert på benken fra start, men angriperen ble kastet innpå fem minutter før slutt i Sheffield Uniteds jakt på tre poeng. Det ble imidlertid ingen flere scoringer i oppgjøret, som dermed endte med poengdeling.

Cofie har fått spilletid i åtte ligakamper så langt.

LEAGUE ONE: Coventry City – Oldham 1-0 (Reece Brown):

Reece Brown har måttet tåle mye tyn fra Coventry-fansen, men Wes’ lillebror svarte på tiltale da han bidro til å hole nullen i 1-0-seieren mot Oldham.

Brown har fått spilletid i fem ligakamper og i fire cupkamper.

BELGISK 2. DIVISJON: Royal Antwerpen – Molenbeek Brüssel 2-0 (Luke Giverin og Gyliano van Velzen):

Luke Giverin og Gyliano van Velzen startet begge oppgjøret mot Molenbeek, og begge fikk mye å juble for. Giverin hadde målgivende på åpningsmålet, og midtveis i andre omgang fastsatte Van Velzen sluttresultatet til 2-0, før han ble tatt av noen minutter senere. Giverin spilte hele kampen.

PREMIER LEAGUE: QPR – West Ham (Fabio da Silva):

Fabio sliter med en skade og blir neppe klar til kampen som spilles mandag kveld.

Her er en oversikt over spillere på utlån og varighet på avtalene.