Sjokktap for Henderson & co.

League Ones ligaledere røk på nederlag mot divisjonens bunnlag.

Stort bedre gikk det ikke for Regan Poole og hans Northampton, mens Sam Johnstone fortsetter suksessen på Villa Park.

Aston Villa 2-1 Sunderland

For andre gang på fire dager sikret Sam Johnstone & co. seg tre poeng etter å ha gått av banen med seierssifrene 2-1.
Denne gang gikk det ut over Sunderland, en klubb som ser ut til å ha som mål å komme seg gjennom Championship på kortest mulig tid. «De svarte kattene» spilte Premier League-fotball så sent som i vår, men ligger helt sist i divisjonen etter bare én seier på 18 forsøk.

Villa, derimot, har etter en vanskelig start på sesongen klatret helt opp på fjerdeplass. Dermed begynner Steve Bruces mannskap å se ut som en reell opprykkskandidat.
På stillingen 2-0 tidlig i andre omgang så laget hans ut til å cruise inn til seier, men det begynte å spre seg en viss uro etter Sunderlands reduseringsmål 20 minutter før slutt. Sam Johnson, som ellers hadde en rolig kveld mellom stengene, kunne intet gjøre ved scoringen. En svært fortjent hjemmeseier.

Plymouth 2-0 Northampton

I møte med League Ones nestjumbo var dette Regan Poole og hans Northamptons store sjanse til å klatre ut av nedrykksonen. Isteden skulle «The Cobblers’»situasjon i bunnen av tabellen bli ytterligere forverret.
I en svak forestilling hadde Jimmy Floyd Hasselbainks gutter lite å stille opp med, og dermed røk laget på sitt andre strake nederlag. Verre enn som så, er det at de har fått Plymouth helt opp i ryggen.
Regan Poole hadde, i likhet med sine lagkamerater, lite å bidra med, og ble tatt av banen etter 63 minutter.

Bury 1-0 Shrewsbury

Heller ikke Dean Henderson og League One-lederne Shrewsbury hadde dagen da de gjestet divisjonens bunnpropp på Gigg Lane.
Bury, som på forhånd sto med fattigslige 13 poeng på 18 kamper, sjokkerte nemlig opprykkskandidatene ved å score kampens eneste mål og vinne en fullt fortjent seier.
Dean Henderson gjorde for øvrig flere kvalifiserte redninger og hindret dermed de nederlagsdømte vertene i å vinne med større sifre.

P.S.: Scunthorpe dro til Bradford og vant 2-1, selv uten Devonte Redmond i kamptroppen.