Blandet for de utlånte

Seier for skadet Zaha og nederlag for Keane.

Publisert Sist oppdatert

Crystal Palace 2-1 Bristol City

Wilfried Zaha spilte 60 minutter for hjemmelaget og forlot banen med skade. Ifølge manager Ian Holloway er det imidlertid ikke snakk om noe alvorlig, men mer en mindre støtskade. I motsetning til sist, da han storspilte, fikk ikke Zaha til så veldig mye mot Bristol City. Han hadde noen innlegg og et par avslutninger, uten at det kom noe ut av forsøkene.

Leicester 1-2 Charlton

Michael Keane spilte igjen hele kampen i Leicesters midtforsvar. Han kunne imidlertid ikke hindre at gjestene fra London stakk av med alle poengene.

Millwall 1-5 Peterborough

Darren Fergusons Peterborough har slitt i Championship-bunnen gjennom hele sesongen, og gjør det forsåvidt fremdeles. Likevel har de senere ukene bydd på den ene oppmuntringen etter den andre. Og trenden ble såvisst videreført på The New Den tirsdag kveld. Der noterte «The Posh» til alt overmål sin største borteseier noensinne på dette nivået. Det skjedde til og med uten Davide Petrucci som av ukjente årsaker ikke en gang var i troppen. Når det gjelder Scott Wootton derimot, skyldes fraværet fortsatt skade. Han er til behandling hjemme på Carrington.

Powered by Labrador CMS