Tre av fire vil beholde Moyes

United-tinget har sagt sin mening.

Publisert Sist oppdatert

På forumet til Red Issue ønsket 93 prosent her om dagen at David Moyes skulle forsvinne.

Dere skandinaviske medlemmer er atskillig mer tålmodige.

United.no inviterte for noen uker siden dere medlemmer til å melde dere på United-tinget – et forum hvor vi kontakter dere direkte for å få svar på ulike spørsmål.

Alle kunne melde seg på, litt over 1.000 gjorde det og 612 gikk gjennom spørsmålene vi torsdag sendte ut om David Moyes og managersituasjonen.

Svarene viste at tre av fire fortsatt mener at Moyes må få tid og at tilliten til skotten ikke er så lav som en del kanskje ville tro.

Tre av fire tror også Moyes er manager når vi kommer til 2014/15-sesongen, men når man spør om han også overlever enda ett år så faller troen nå. Det er nemlig bare litt under halvparten av de spurte som tror Moyes sitter også i 2015/16-sesongen.

Vil du også være med på United-tinget? Meld deg på her.

Under kan du se svarene på spørsmålene vi stilte om manageren.

tillitmoyesHvor stor tillit har du til David Moyes?

Vi ba medlemmene av United-tinget om å gi Moyes et terningkast på en skala fra 1-6, og tanken er selvsagt at vi vil sjekke dette jevnlig utover, slik at vi kan måle utviklingen over tid.

De fleste ga Moyes 2,3 eller 4, og snittet på denne første målingen ble 3,03.

Hva bør skje nå?

Tre alternativer ble gitt. Er man så oppgitt over Uniteds situasjon at managerskifte er det eneste rette? Mener man han i det minste må få sommeren på seg? Eller også at han må få tid – akkurat som Sir Alex og de fleste andre United-managere har fått før ham?

Litt over halvparten mente at han i alle fall måtte få sommeren på seg. Den siste halvdelen var delt mellom de som mente han måtte ut nå og de som mente han fortjener enda mer tid.

Én av fire ønsker altså at han forsvinner nå, mens tre av fire ønsker at Moyes skal få enda mer tid.

hvaborskje

 Tror du Moyes er manager også i 2014/15-sesongen? Og hva med 2015/16?

Det forrige spørsmålet ønsket svar på hva man mente måtte skje nå. Dette spørsmålet handlet mer om hva man tror skjer. Resultatene var likevel like.

Tre av fire tror nemlig også at Moyes er manager for United når United går inn i 2014/15-sesongen.

Samtidig spurte vi også om hva man tror på litt lengre sikt, for 2015/16-sesongen. Da faller troen en del. Litt mer enn halvparten tror ikke at Moyes er manager i 2015/16-sesongen.

trordu1415

 

trordu1516

 

Vil du også være med på United-tinget? Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS