Håper på dårligere United-tider

Steven Gerrard håper at Manchester United vil merke savnet av Sir Alex Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

I mai kom den tunge beskjeden om at Sir Alex Ferguson ville gi seg etter foregående sesong. Det tok ikke mange dagene før David Moyes ble annonsert som Sir Alex’ erstatter, og mandag vil den tidligere Everton-manager offisielt sette seg ned i managerstolen i den røde delen av Manchester.

Sir Alex Ferguson understreket i sin avskjedstale at alle tilknyttet Manchester United skulle støtte David Moyes på samme måte som han selv hadde blitt støttet gjennom nesten 27 år.

Ikke alle håper at Manchester United vil fortsette å dominere både på nasjonalt og kontinentalt nivå. Steven Gerrard er blant dem som håper at United vil føle på kroppen at klubben nå går inn i en ny tid.

– De har byttet ut en verdensklassemanager med en annen som har gjort en fantastisk jobb i Everton, så jeg tror at David vil fortsette å gjøre en god jobb i United, sa Gerrard til Sky Sports News.

Midtbanespilleren påpeker at Manchester United har såpass mange verdensklassespillere at de vil fortsette å kjempe om ligagullet også kommende sesong.

– Det er nytt for Manchester United. Fra et subjektivt standpunkt håper jeg at de kommer til å slite, men jeg tror at de har for mange gode spillere til å falle utenfor tittelkampen, fortalte Liverpool-kapteinen.

– De har verdensklassespillere og jeg forventer at de vil fortsette å kjempe om ligagull, la han til.

Powered by Labrador CMS