DELAKTIG: David Moyes styrer United-treningene.

Moyes’ første United-kamp

PREVIEW: Lørdag ettermiddag spiller United sin første kamp i sesongoppkjøringen.

Publisert Sist oppdatert

I morgen er det duket for David Moyes’ første kamp som Manchester United-manager når de røde djevlene spiller sommerturneens første kamp – mot Singha All Star XI lørdag klokken 15.00 (norsk tid).

Kampen går av stabelen på Rajamangala Stadium, og Singha All Star XI er et lag bestående av de beste spillerne fra den thailandske ligaen. Stallen består hovedsakelig av spillere fra Muangthong United og Buriram United, og laget ledes av Dr Vichit Yamboonruang og Piyapong Pue-on.

Dette er første gangen det thailandske All Star-laget møter Manchester United, men det er ikke første gangen de møter et lag fra Manchester. I 2008 var Manchester City motstander på Rajamangala Stadium, og de lyseblå fra Manchester gikk av banen med et 1-3-tap i bagasjen.

Manchester United Training and Press Conference - Bangkok

Manchester United sliter med skadeproblemer, og i dag kom nyheten om at Wayne Rooney er sendt tilbake til Manchester med en strekkskade. Dermed blir han en del av den allerede lange skadelisten som blant annet inneholder Nemanja Vidić, Nani, Chris Smalling Ashley Young.

Laget har likevel mer enn nok av spillere til å danne et mannsterkt lag mot Singha All Star. Danny Welbeck er den eneste gjenværende spissen i Manchester United, men det skal sies at Wilfried Zaha ikke er helt ukjent med å spille lengst fremme. Nyervervelsen får sin første kamp i Manchester United-trøyen, såfremt ikke noe helt uforutsett skulle inntreffe.

Ellers er det kamp om hver eneste posisjon i United-troppen. Anders Lindegaard forventes å starte i mål for rødtrøyene, mens spillere som Patrice Evra, Rio Ferdinand, Ryan Giggs og Michael Carrick vil tilføre erfaring blant de mange unge spillerne.

Etter at Wayne Rooney reiste hjem, er den gjenstående troppen som følger:

Keepere: Anders Lindegaard, Ben Amos
Forsvar: Rafael, Phil Jones, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Patrice Evra, Alex Büttner, Fabio, Michael Keane
Midtbane: Michael Carrick, Anderson, Tom Cleverley, Ryan Giggs, Wilfried Zaha, Jesse Lingard, Adnan Januzaj
Angrep: Danny Welbeck

Robin van Persie og David de Gea vil slutte seg til troppen i Sydney, mens Shinji Kagawa vil delta fra og med første kamp i Japan. Når det gjelder Jávier Hernández vil han miste turneen fordi han ikke er ferdig med ferien etter å ha deltatt for Mexicos landslag nylig.

Kampen vises på TV 2 Premier League HD 1 og TV 2 Sumo.

Powered by Labrador CMS