Velkommen tilbake!

Manchester United bekrefter via sine nettsider at Phil Neville er ansatt som ny trener i klubben.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært spekulert i det i ukesvis, og torsdag formiddag meldte Daily Mail at Neville, som nylig la opp som fotballspiller, er ansatt som ny førstelagstrener på Old Trafford.
Og nå er det altså offisielt, selv om United nøyer seg med å opplyse at David Moyes har utnevnt ham til ny trener.

Neville, som vokste opp i United og siden spilte 386 obligatoriske førstelagskamper før han i 2005 ble solgt til Everton, er for tiden opptatt med å skaffe seg trenerutdannelse.

I en kommentar til utnevnelsen, sier David Moyes dette:

– Jeg har arbeidet sammen med Phil i åtte år. I løpet av denne tiden har jeg lært å kjenne hans engasjement, lederegenskaper og appetitt på hardt arbeid. I tillegg til disse egenskapene, kjenner han naturligvis denne klubben godt, så jeg er sikker på at han vil bli en verdifull tilvekst til trenerapparatet her.

Phil Neville:

– Da jeg bestemte meg for å legge bort fotballstøvlene, visste jeg at jeg ville fortsette innen fotballen. Det har jeg forberedt meg på gjennom flere år. Så da David ringte meg opp og ga meg denne muligheten, kunne jeg ikke stå imot. Jeg ga alt jeg hadde for Everton, men det er ingen hemmelighet at det er denne klubben som ligger mitt hjerte nærmest. Som spiller har jeg stortrivdes med å jobbe sammen med David og staben hans, og jeg er overbevist om at vi – sammen med Ryan (Giggs) – vil bidra til beste for Manchester United.

Og vi på vår side  gratulerer Phil Neville med ny jobb, og ønsker ham velkommen tilbake der han hører hjemme!

P.S.: Fredag (5. juli) er det nøyaktig 20 år siden Neville skrev under på lærlingkontrakt med United.

Phil Nevilles spillerprofil

Powered by Labrador CMS