– Kun en liten skade

Men David Moyes ønsker ikke ta noen sjanser med Wayne Rooney. Manageren forteller også at han føler seg som The Beatles i Thailand.

Publisert Sist oppdatert

Kun én dag ut i årets sommerturné ble Wayne Rooney sendt hjem igjen til Manchester på grunn av en hamstringskade. David Moyes kan berolige United-supporterne med at det ikke er snakk om noen alvorlig skade, og at Rooney kjente til skaden allerede før avreise til Bangkok.

– Det er skuffende. Dagen vi forlot Manchester følte han at det rykket litt i hamstringen, men etter treningen trodde han at det skulle gå fint, sier Moyes til MUTV.

– Men etter den lange flyturen bestemte vi oss for at vi skulle få ham testet og scannet og se på skaden, og det viste seg at det kun er snakk om en liten skade.

– Han trente ikke i går, og vi mente at det ville være greit å se på hva det var, og det er en liten avrivning i hamstringen. Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, det er ikke noe poeng i å ta ham med rundt halve verden, så vi sendte ham hjem, og han får nå behandling på Aon Training Complex.

Hysteri i Bangkok

Manchester United ankom torsdag Bangkok, og David Moyes’ møte med den thailanske hovedstaden og dens supportere var overveldende for den tidligere Everton-manageren.

– Mengden mennesker som var på flyplassen var helt utrolig, og spenningen da vi ankom var som om vi skulle være The Beatles – det var helt spesielt, sier Moyes.

– Det er supportere på og rundt hotellet og overalt hvor vi går. Det viser bare Uniteds kraft. Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bli vant til det!

VELKOMSTSEREMONI: David Moyes hedrer Kong Bhumibol av Thailand.
VELKOMSTSEREMONI: David Moyes hedrer Kong Bhumibol av Thailand.
Powered by Labrador CMS