– Banen ikke noe problem

Phil Jones gleder seg til kamp mot Kitchee FC, og mener Moyes’ ideer begynner å sette sitt preg på laget.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har vært i Bangkok, Sydney, Yokohama og Osaka, før de landet i Hongkong lørdag. Overalt har spillerne blitt mottatt som helter, og David Moyes sammenliknet mottakelsen i Bangkok med Beatlemania.

Også i Hongkong har det vært ekstatiske tilstander, og da spillerne reiste til trening søndag morgen måtte vaktene på hotellet danne en menneskelig vegg for å holde fansen unna spillerne. Det ble også rapportert om supportere som skal ha hoppet over sperringer for å se heltene på nært hold da United ankom terningsbanen. Phil Jones synes det er morsomt med oppmerksomheten.

– Det er flott, og alle gutta trives. Det er masse fans her, og jeg håper vi kan vise hva vi er gode for i morgen kveld, fortalte Jones på søndagens pressekonferanse, hvor United.no var tilstede.

Manchester United Training and Press Conference - Sydney
TRIVES PÅ TURNE: Phil Jones håper United kan vise seg fra sin beste siden mot Kitchee FC mandag.

– Jeg har hatt det veldig fint på turneen. Vi har vært i ulike land og sett mye. Det er fint å få en god oppkjøring.

– Vi er klare – uavhengig av baneforhold

Det har vært mye snakk om baneforholdene i Hongkong. Søndagens åpne trening måtte avlyses etter at mye regn og hyppig bruk av gressmatten på Hong Kong Stadium de siste dagene hadde gjort det uforsvarlig å trene der. Jones ser allikevel ingen grunn til å vie baneforholdene veldig mye oppmerksomhet foran kampen mot Kitchee FC mandag.

– Det er ingen grunn til å bekymre seg for baneforholdene. Vi spiller på ulike baner hver uke, og det er vi vant til. Uansett hvilken bane som venter oss kommer vi til å være klare, og forhåpentligvis kan vi vise oss frem fra en god side.

Den anvendelige 21-åringen mener David Moyes’ ideer begynner å vise seg i Uniteds spill.

– Jeg gleder meg vanvittig til sesongstart. David forsøker å få inn det han vil vi skal gjøre, og vi har sett noen glimt av det i kampene vi har spilt.

Powered by Labrador CMS