GODE VENNER: Moyes og Rooney på treningsfeltet.

– Et lite stykke magi

David Moyes var mildt sagt fornøyd med laget sitt mot Newcastle. Les reaksjonene etter kampen her.

Publisert Sist oppdatert

United hvilte flere av de spillerne som er ventet å starte mot Bayern München på onsdag, men likevel kjørte de Newcastle i senk.

David Moyes

David Moyes var strålende fornøyd med innsatsen, og skrøt spesielt av dagens mann, Juan Mata.

– Han kan score, han kan gi assists. Hælsparket hans for det fjerde målet, var et lite stykke magi. Jeg har hele sesongen sagt at det er mye kvalitet i denne troppen, og det viste vi i dag, sa Moyes.

Juan Mata

Mata ble også selv intervjuet, og spanjolen syntes selvfølgelig det var stort å både bidra med scoringer og assist. I post match-intervjuet skrøt han av samarbeidet med Shinji Kagawa.

– Jeg liker veldig godt å spille sammen med Kagawa. Jeg synes vi har en veldig god forbindelse mellom oss. Vi spilte veldig bra i andre omgang etter en middels førsteomgang. Nå drar vi til München til med selvtillit, sa Mata.

Mata brukte noen kamper på å bli varm i United-drakten, men denne kampen fyrte han på alle sylinderne, noe han gir medspillerne æren for.

– De er av topp kvalitet, så det er enkelt å spille sammen med den. I dag skapte vi mange sjanser sammen på banen. Jeg er veldig glad for Chicha også, jeg synes han fortjente scoringen sin, og det gjorde Adnan også, etter å ha kommet inn fra benken, sa Mata til MUTV.

 

 

Powered by Labrador CMS