Hevder Martial er fredet av Joel Glazer

The Mirrors David McDonnell går langt i å hevde at Joel Glazer vil overkjøre Ole Gunnar Solskjær om nordmannen skulle ønske å selge Anthony Martial.

Publisert Sist oppdatert

Daily Mirrors Manchester-journalist hevder at Anthony Martial har blitt fredet av Joel Glazer, en av de amerikanske brødrene som eier Manchester United. 

Journalisten, David McDonnell, følger begge Manchester-klubbene tett. Da han i fjor var i Miami under Manchester Uniteds sesongoppkjøring var det 17.ende strake United-oppkjøringer på journalisten.

Det er en god del flere enn noen av spillerne i United-troppen har.

Glazer skal se på Martial som Uniteds «Pelé», og det skal være uaktuelt å selge ham, skriver McDonnell i Daily Mail.

Uavhengig av hva Ole Gunnar Solskjær selv måtte ønske. 

McDonnell hevder at Solskjær har hatt andre planer for franskmannen, og at han på lik linje med sin forgjenger, José Mourinho, ikke har latt seg imponere over arbeidsinnsatsen til 23-åringen.

Solskjær har flere ganger uttalt sitt ønsker om at Manchester United skal løpe mest i hver kamp. Da er det ikke helt heldig at Anthony Martial er den angrepsspilleren i Premier League som løper minst. 

Les statistikken her: Hvem løper mest, og hvem sluntrer unna?

Tidligere skal Solskjær ha vist sin misnøye med franskmannen, som i garderoben etter kampen mot Chelsea da han angivelig skal ha gitt en real skyllebøtte til Martial foran resten av spillerne.

Vi omtalte saken her: – Kjeftet på Martial foran de andre spillerne

Martial har i 2018/2019-sesongen tolv scoringer og tre målgivende på til sammen 38 kamper i alle turneringer. 

Powered by Labrador CMS