Ryktesaker, uke 28

Ny kontrakt for Herrera og to spillere i bytte for Perisic?

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 16. juli:

10.10: Manchester United skal ha gitt Real Madrid klar beskjed om hva som ventes om den spanske klubben vil hente David de Gea: Send Toni Kroos motsatt vei. Det skriver Mirror. Den tyske midtbanespilleren var sterkt ønsket på Old Trafford da David Moyes overtok managerjobben, men Krros valgte i stedet Real Madrid.

10.10: Ander Herrera skal være nær ved å signere en ny kontrakt med Manchester United med en ukelønn på 200.000 pund, skriver Daily Star sin søndagsutgave. Den nye avtalen skal være på fire år og United håper å kunngjøre de gledelige nyhetene på USA-turen, skriver avisen.

10.00: Manchester United skal være i ferd med å intensivere jakten på Inters Ivan Perisic og skal stå klare til å la både Matteo Darmian og Chris Smalling gå motsatt vei for å få gjennomført overgangen for kroaten, melder Mirror. Inter-trener Luciano Spalletti skal være villig til å gi slipp på Persisic, men ønsket seg Anthony Martial i retur. Det er ikke United interessert i, men i stedet kan de to forsvarerne Darmian og Smalling nå bli aktuelle, skriver avisen.

Lørdag 15. juli:

17.39: Vi vet ikke om United lenger er en aktuell klubb for Chelsea å selge Nemanja Matic til, men nå er i alle fall erstatteren signert:

Tiemoue Bakayoko er altså Chelsea-spiller.

 14.50: The Sun skriver at Chris Smalling kommer til å bli solgt av United i sommer, for å frigjøre midler til andre defensive forsterkninger. West Bromwich og Arsenal nevnes som mulige destinasjoner. Saken er ikke skrevet av avisas bestemann på United-stoff.

12.36: Ivan Perisic har forlatt Inters treningsleir i forkant av treningskampen mot Nürnberg, ifølge Football Italia, og tannverk er oppgitt som offisiell grunn. Perisic skal ha reist hjem til sin personlige tannlege i Kroatia, blir det meldt.

At denne grunnen er oppgitt av klubben, vil nok ikke stoppe ryktene om den egentlige grunnen til at han reiser fra Inter-leiren.

09.55: Daily Mirror kobler Kasper Schmeichel til United igjen, i lys av rapporter om at Real Madrid kan gå for David de Gea igjen, men det er ikke en av avisas mest treffsikre journalister som skriver om dette. Schmeichel vil koste rundt £30 millioner, skriver avisa. Mark Ogden i ESPN skriver for øvrig at United føler seg trygge på å beholde De Gea. Spanjolen skal ikke ha gitt noe signal på at han ønsker å forlate klubben i sommer.

09.49: The Guardian skriver om det at Nemanja Matic ikke er med på Chelseas sommerturné, et type valg som alltid får det til å virke som om en overgang er på gang, men det er ikke nødvendigvis til United. En overgang vil være lettere å få i stand nå etter at Bakayoko-overgangen (nesten) er klar, men Juventus kan ifølge avisa være en mer sannsynlig destinasjon for serberen.

09.30: Zlatan Ibrahimovic ønsker å bli i United, skriver Paul Hirst i vanligvis pålitelige The Times. Mourinho åpnet for ny Zlatan-kontrakt under gårsdagens pressekonferanse, og Hirst skriver at United vil foreta en vurdering i desember på om svensken skal få tilbud om ny kontrakt.

09.25: En detalj om David de Gea fra gårsdagens trening, som vi tar med selv om en ikke skal legge for mye i slikt:

Fredag 14. juli

21.00: Ifølge italienske Sky Sports ønsker Inter å bytte til seg Anthony Martial som en del av en potensiell United-overgang for Ivan Perisic.

18.20: Nemanja Matic og Diego Costa er ikke med resten av Chelsea-laget til Asia, melder flere medier. Det kan bety at en overgang står på trappene for serberen. Chelsea reiser til Kina og Singapore på mandag.

13.30: Manchester United venter nå på en avklaring rundt Nemanja Matic. Det var ventet at Chelsea ville la midtbanespilleren forlate Stamford Bridge så snart Monacos Tiemoue Bakayoko ble klar for klubben, men Chelsea-manager Antonio Conte skal være motvilig til å la Matic gå til en Premier League-rival. Om ikke United får napp på Matic vil klubben prøve seg på Romas Radja Nainggolan i stedet. Begge spillerne er ventet til å koste rundt 40 millioner pund, skriver Daily Mail.

08.30: Også Daily Mail har en sak om Real Madrids angivelige interesse for De Gea, men deres sak handler at det først og fremst er Real Madrid som ønsker seg De Gea og ikke omvendt. Avisen skriver at United vil være motvillige til å selge selv om det kommer et bud på 60 millioner pund.

08.15: Real Madrid skal ha gjenopptatt sin interesse for David de Gea, og spanjolen skal være svært interessert i å dra til storklubben i hjemlandet. De Gea skal ha gitt beskjed til agenten sin Jorge Mendes om å få i stand en avtale, skriver Daily Express, en sak basert på spanske Don Balon. Foreløpig er det nok liten grunn til å få panikk ettersom både den spanske avisen og Daily Express ikke er spesielt treffsikre.

Torsdag 13. juli:

21.39: Mourinho-kjenner Duncan Castles i Daily Record skriver at Mourinho ser for seg at Zlatan Ibrahimovic er spilleklar igjen i januar, og han skal derfor ha godkjent et tilbud om en ny kontrakt for svensken.

I tillegg til dette har han altså bedt om en ny back, en defensiv midtbanespiller og en spiller som kan spille enten på kant eller som en tier, ifølge Castles.

Samtidig melder også John Cross i Daily Mirror at Ibrahimovic er i samtaler med LA Galaxy.

21.30: Flere har lagt merke til at Ivan Perisic ikke ser heeeelt fornøyd ut helt ytterst til høyre på dette bildet, men vi skal vel være noe forsiktige med å trekke voldsomme konklusjoner ut fra noe slikt:

21.17: Nelson Semedo har i perioder blitt linket til United denne sommeren, men nå kan vi nok stryke han fra lista. Barcelona og Benfica er enige om en overgang for backen, melder Barcelona.

17.31: Ikke United-relatert, men vi er fortsatt glade nok i Rafael til at vi tar dette med i forbifarten:

16.25: Inter-ledelsen har uttalt seg om Ivan Perisic:

10.20: Så ser det omsider ut til at det endelig skjer noe rundt Monacos Tiemoue Bakayoko, men dessverre for Uniteds del skal Bakayoko ha bestemt seg for at Chelsea blir hans neste klubb. En rekke medier melder torsdag at Bakayoko er på vei til Chelsea for å gjenommgå legesjekken, men om dette betyr at Chelsea nå vil slippe Nemanja Matic til United er usikkert.

09.15: Manchester United og Inter skal nærme seg, sakte men sikkert en overgang for vingen Ivan Perisic. Inter forlanger fremdeles 48 millioner pund for kroaten og United har så langt ikke strukket seg lenger enn til 39 millioner pund. Sky Sports melder at det kan bli fart på forhandlingene om United legger 45 millioner på bordet og Ed Woodward vil trolig prøve det meste for å få på plass en avtale før Inter-troppen reiser til Kina neste uke.

08.15: Manchester United har foreløpig ikke hatt noe gjennombrudd i jakten på Tottenhams Eric Dier, og det skal ha fått United til å endre kurs og se til Roma og Radja Nainggolan i stedet. Men det er ikke bare United som viser interesse for den belgiske Roma-spilleren. Også Mourinhos gamleklubb Chelsea er interessert i Nainggolan som er verdsatt til rundt 40 millioner pund, melder Daily Mail.

Onsdag 12. juli:

21.00: Adnan Januzaj forlater oss. Les mer om det i denne saken:

20.20: De siste dagene har Tottenhams Eric Dier blitt nevnt med hyppige mellomrom i denne spalten. Tidligere i dag ble det meldt at Spurs hadde sagt nei til 25 millioner pund for midtbanejuvelen. Ifølge Sky Sports har imidlertid ikke Tottenham mottatt noe bud på Dier, og de skal uansett ikke skal være interessert i å selge ham.

Dier har for øvrig fire år igjen av kontrakten på White Hart Lane. Kjenner vi Tottenham rett, blir han garantert ikke billig!

19.00: Også Sky Sports mener United nå har trappet opp jakten på Ivan Perisic. Tidligere i dag skrev flere medier at United må nærme seg 49 millioner for å sikre seg kroaten.

Sky mener derimot at Inter vil akseptere et bud på 45 millioner pund. Det er samme sum som Daily Mirror mener United er villig til å betale.

17.40: United skal ha hatt muligheten til å signere James Rodriguez, men Mourinho skal ha sagt nei takk til colombianeren, ifølge Duncan Castles.  Dermed ble det Bayern på 26-åringen.

14.45: José Mourinho skal tidligere denne uka ha instruert Ed Woodward om å få i stand en avtale for Eric Dier eller Nemanja Matic, ifølge Miguel Delaney i The Independent. Mourinho ønsker (ifølge avisa) en spiller med Premier League-erfaring til posisjonen, og United har allerede hatt et bud på i underkant av £25 millioner avslått for Dier. Sannsynligvis må det mer enn det dobbelte til for å få Tottenham til å vurdere et salg, og United kommer til å komme tilbake til Spurs med et høyere bud.

Ønsket om Premier League-erfaring er en av grunnene til at Fabinho ikke er først i køen, men i tillegg skriver Independent at Mourinho ser på brasilianeren som en back.

12.27: Zlatan Ibrahimovic har imponert under opptreningen sin, og er ifølge The Sun (som vi selvsagt ikke stoler 100% på her) forventet å bli tilbudt en korttidskontrakt ut sesongen med United når han er tilbake.

Det kan ifølge avisa bli i oktober.

09.29: Sam Johnstone nærmer seg en ny låneovergang til Aston Villa, ifølge Sky Sports.

09.23: Ifølge Daily Mirrors James Nursey – ikke avisens aller mest treffsikre, men brukbar på stoff om Midlands-lagene – er Tony Pulis interessert i å hente både Chris Smalling og Phil Jones til West Bromwich.

Begge går en usikker fremtid i møte etter Lindelöf-signeringen, og det har også vært rykter om at United er ute etter enda en stoppersignering. Spesielt Smalling har vært linket bort.

Det spørs vel om Mourinho vil være villig til å slippe begge to, og begge har i så fall også kanskje større ambisjoner enn WBA?

08.30: Mye handler om Ivan Perisic denne morgenen. Manchester Evening News f.eks. skriver at United håper å få gjennom overgangen før Inter flyr til Kina neste tirsdag. De skriver (noe som matcher gårsdagens informasjon ganske bra) at Uniteds siste bud var på £40 millioner, og at en må komme seg nærmere Inters krav om £49 millioner for å få gjennom en overgang.

Daily Telegraphs artikkel, ført i pennen av pålitelige James Ducker, opererer også med de samme tallene.

Ifølge Daily Mirror vil ikke United gå høyere enn £45 millioner – men er derimot villige til å gå høyere for å sikre seg Eric Dier – som ifølge The Guardian og Manchester Evening News er åpen for en United-overgang. Dier har tidligere uttalt (mens han spilte for Sporting) at det ville vært vanskelig å si nei til United, klubben han var supporter av som liten. Tottenham ønsker å beholde den allsidige midtbanespilleren.

Tirsdag 11. juli:

22.29: Og apropos Inter: United skal ha lagt inn et bud på €45 millioner (£39,7 millioner) for Ivan Perisic, ifølge Tuttosport. Inter krever fortsatt €54 millioner (£48,2 millioner), så forskjellen er ikke  stor. Vi har ikke funnet originalartikkelen, men det hele er gjengitt andre steder, blant annet på denne italienske Inter-siden.

22.23: Ifølge Corriere dello Sport (her gjengitt av Sport Witness) kan Inter kaste seg inn i kampen om Nemanja Matic.

22.12: Kildene til de ulike United-journalistene sier ikke nødvendig det samme, og da Simon Stone nevnte at Joe Harts representanter har snakket med United, så er det lett å tenke at det kanskje er nettopp Harts representanter som ga denne infoen. Ifølge Jamie Jackson, som i likhet med Stone følger United tett, er det ingen United-interesse for Hart:

21.39: United ønsker å få Ander Herrera til å signere ny kontrakt, ifølge vanligvis treffsikre David McDonnell i Daily Mirror. Herrera har kontrakt frem til sommeren 2018 (med opsjon på ytterligere ett år), men klubben vil gi ham en forbedret kontrakt med varighet til sommeren 2021.

19.17: United har snakket med Joe Harts representanter, nevner pålitelige Simon Stone i en BBC-sak om West Hams interesse for målvakten. Det er uansett snakk om hvis David de Gea forlater klubben, noe klubben verken tror eller ønsker at skal skje. Mourinho skal være en beundrer av 30-åringen.

18.27: Dani Alves er på vei til PSG, og ikke til City som var forventet, og Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at det potensielt også kan påvirke Uniteds angivelige jakt på Eric Dier.

17.20: Mer Tiemoué Bakayoko: Manchester Evening News skriver at United ikke skal ha lagt inn bud på spilleren, og at en avtale med Chelsea snart er i orden.

En Bakayoko-avtale med Chelsea vil fortsatt kunne føre til at Matic får gå til United, selv om Lukaku-saken kan ha redusert den muligheten.

13.30: Og der kom bekreftelsen fra effektive tyskere. James Rodriguez går til Bayern München på en toårig låneavtale og ender dermed ikke på Old Trafford. Ifølge Manchester Evening News var imidlertid United aldri interessert i colombianeren og skal ha takket nei til en avtale i fjor sommer.

12.55: Også Independent skriver om Bayern-interessen for James Rodriguez. Siden verken tyskerne, Manchester United, Chelsea eller Inter vil betale de 70 millionene Real Madrid krever, skal det være en åpning for et utlån til Bayern München.

12.50: Det skrives om Ander Herrera i Spania igjen, uten at det skal være grunn til panikk av den grunn. Det er den noe Barcelona-begeistrede avisen Sport som skriver at spanjolen ikke vil forlate Manchester United i sommer, men tvert imot signere ny langtidskontrakt med klubben. Sport Witness tolker det hele som et klassisk tilfelle der katalansk presse forsøker å finne gode grunner til at en spiller ikke vil til Barcelona.

12.45: Ifølge Daily Mirror vil Manchester United legge inn et bud på 60 millioner pund for Tottenhams Eric Dier. Stort flere opplysninger inneholder ikke artikkelen, og det kan jo si sitt om ryktets troverdighet.

12.40: Sky Sports er uenig med Daily Mail og melder at Tiemoué Bakayoko vil bli klar for London-klubben i løpet av kort tid. Dersom alt går etter planen, vil Bakayoko være med på flyet når Chelsea reiser til Asia mandag. Årsaken til at den medisinske sjekken har dratt ut skal være et mindre inngrep franskmannen gjorde i kneet mot slutten av forrige sesong.

12.00: Nylig dukket det opp rapporter om at Manchester United igjen var interessert i James Rodriguez, men ifølge Marca er det mest sannsynlig at Real Madrid-spilleren ender i Bayern München. Den tyske storklubben skal ha avsluttet samtalene med Alexis Sanchez, og nå ønsker Carlo Ancelotti sin tidligere Madrid-elev til München. En avtale kan bli gjort allerede i løpet av dagen, all den tid Rodriguez ønsker en avklaring før Real Madrid reiser på sin sommerturné i ettermiddag.

09.20: Sagaen om Ivan Perisic fortsetter. I går uttalte Inter-trener Luciano Spalletti seg om situasjonen, og i dag skriver Independents fremste journalist på overganger, Miguel Delaney, at brikkene kan falle på plass i løpet av uka. Det vil si at United betaler det Inter krever. Perisic skal være enig med United om de personlige betingelsene. Naturlig at United nå retter fokuset mot andre mål på markedet etter forhandlingene om Romelu Lukaku og Wayne Rooney, men vi tillater oss å minne om at vi har lest lignende Perisic-rapporter tidligere i sommer.

06.45: I går kveld videreformidlet vi rapporten fra AS om at Fabinho skulle være klar for Atlético Madrid. Nå viser det seg at opplysningene til den spanske storavisen ikke har rot i virkeligheten. Ifølge franske L’Equipe er de to klubbene i forhandlinger om en overgang i januar, men ingenting er avgjort.

06.30: Guardian og Manchester Evening News skriver begge hvorfor José Mourinho valgte å gå for Romelu Lukaku fremfor Alexander Lacazette, det ferske rekordkjøpet til Arsenal. Ifølge rapportene, som er skrevet av to United-journalister, skal ikke Mourinho ha blitt overbevist av den franske spissens kvaliteter. Det skal blant annet ha gått på egnethet for Premier League, hans fysiske forutsetninger og manglende innflytelse på storkamper.

06.15: Skal Manchester United kuppe enda en signering foran Chelsea? Ifølge Daily Mail står de to klubbene nå plutselig side om side i kampen om underskriften til Tiemoué Bakayoko, som lenge har virket nærmest klar for den engelske mesteren. Etter at Romelu Lukaku ble United-spiller, skal imidlertid klubben ha gitt Monaco beskjed om at de er villig til å betale mer enn de 40 millionene de krever, mens Chelsea fortsatt skal stå fast på at de ikke vil betale mer enn 37 millioner pund. Selv skal Bakayoko foretrekke enn overgang til Stamford Bridge fremfor Old Trafford. Times sitter på samme informasjon.

Mandag 10. juli:

21.45: United har nok aldri vært veldig interessert i Fabinho, men siden det har vært en god del rykter om brasilianeren, tar vi med at Atletico Madrid nå trolig har sikret seg Monaco-spillerens tjenester.

Helt greit, eller synd? Hva synes dere?

14.19: The Independents United-kilder hevder at det er sannsynlig at United vil gå med på Inters Ivan Perisic-krav – muligens i løpet av de neste dagene.

United er enig med kroaten om de personlige betingelsene, men er fortsatt noen millioner fra det Inter krever. De som (ifølge avisa) er nær avtalen forventer at den skal bli fullført i løpet av den neste uka, for rundt £45 millioner.

10.10: Anthony Martial skal være ønsket av Roma på lån. Det omtales her. Gazzetta dello Sport skal være kilden (nevnt av andre også), men vi har foreløpig ikke funnet originalartikkelen. Innholdet i artikkelen skal uansett være at Roma har tatt kontakt med United for å forhøre seg om muligheten for et lån.

09.48: I dag starter pre-season for Inter, og Ivan Perisic er da også forventet å være til stede. Inter-manager Luciano Spalletti har uttalt at han vil snakke med alle spillerne, og kanskje spesielt de som er «distraherte», noe som da kanskje inkluderer Perisic.

– Jeg vil lytte til ham. Jeg regner med ham, men vi må forstå hans intensjoner. Det ville ikke vært fint for meg å høre ham ytre ord som «jeg ønsker å reise». Vi får se.

– Dere snakker om Perisic og hans ønske om å reise, men først må jeg lytte til hans egne ord, og så vil vi bestemme hvordan vi skal handle. Uansett vil jeg si dette: Vi er Inter, og vi kan gå for andre avgjørelser enn spillerne tenker.

09.17: De siste dagene har Eric Dier dukket opp igjen i ryktespalta. Nemanja Matic skal angivelig bli vanskeligere å sikre seg etter at United gikk for Romelu Lukaku, og Dier skal ha vært høyere oppe på Mourinhos liste enn Matic, har det blitt meldt. Nå skriver Independent at Tottenham har gitt United beskjed om at Dier ikke er til salgs uansett pris, og Matic skal fortsatt være en mer sannsynlig løsning.

09.13: Leeds ønsker å hente Cameron Borthwick-Jackson til klubben, enten på lån eller permanent. Dette ifølge tidligere Manchester Evening News-journalist Rob Dawson i ESPN. I tillegg skal Rangers være interesserte i Matty Willock.

 

Powered by Labrador CMS