Ryktesaker, uke 14

Byttehandel med PSG?

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 8. april:

08.25: Daily Star hevder at United vil utnytte PSGs interesse for Paul Pogba og Anthony Martial til å hente Neymar.

United-duoen pluss rundt £50 millioner skal være det som skal til for å sikre seg brasilianeren (som mange venter at vil ta over som verdens beste spiller når Messi og Ronaldo tar steget ned fra tronen), som angivelig ikke trives helt i Paris.

Problemet med dette er selvsagt at Daily Star er notorisk upålitelige, og altså ikke en avis vi tror noe særlig på selv når de som her hevder at de har eksklusive nyheter å bringe.

De hevder for øvrig videre at United vil ta grep for å sikre United-fremtiden til Joel Pereira og Dean Henderson, mens det igjen vil gjøre at United vil la Sam Johnstone forlate klubben permanent.

Lørdag 7. april:

11.10: Franske Le10 Sport hevder at Monaco-back Djibril Sidibé er en spiller som kan være høyaktuell for et United-fremstøt den kommende sommeren.

I tillegg til at Mourinho er interessert i Sidibé, hevdes det også at United nok vil interessere Sidibé.

25-åringen spiller vanligvis høyreback, men har også blitt brukt en del på venstreback. Han har 15 landskamper for Frankrike.

At spillere som Fabinho og Thomas Lemar (ingen av dem heller helt ukjente med denne ryktespalten) også kan være på vei bort denne sommeren, kan gjøre det hele mer komplisert enn det ellers ville blitt.

10.57: Vi starter dagen med å nevne at det har kommet en oppdatering i Pogba-saken. Sjekk den oppdateringen her.

Fredag 6. april:

18.19: Fredag kom Guardiola med en oppsiktsvekkende uttalelse om Paul Pogba og agent Mino Raiola. Les mer om det i egen sak her.

13.20: BARCA-LOAN-A Manchester United left-back Luke Shaw, skriver The Sun og hevder at katalanerne er lystne på å hente 22-åringen på et sesonglangt lån til Camp Nou.

Torsdag 5. april:

10.40: The Sun skriver i formiddag at Juan Mata er på vei bort fra Old Trafford, og at United ønsker å erstatte ham med Willian.
Ifølge Neil Custis vil Chelsea i så fall forlange tilsvarende overgangssum som den de hostet opp da klubben hentet brasilianeren fra Shakhtar Donetsk for fem år siden, det vil si £30 millioner.

10.15: Denne, fra The Sun, gikk vi visst glipp av i går, om at Monacos 24 år gamle, brasilianske høyreback/defensive midtbanespiller Fabinho,er lysten på å forlate fyrstedømmet, og at hans førstevalg er en overgang til Manchester United.

07.50: Det er tynt med United-relaterte rykter denne morgenen, men i Manchester Evening News [en avis som ikke på langt nær er like troverdig som den en gang var] gjøres i det minste alt for å holde liv i Real Madrid/David De Gea–spekulasjonene. Ifølge avisens medarbeider Samuel Luckhurst skal madrilenerne også ha forhørt seg om Paul Pogba og Anthony Martial, og ymtet frempå om at de kan være villige til å tilby Luca Modric eller Toni Kroos i en type byttehandel.

Onsdag 4. april:

14.10: En av Uniteds utlånte keepere, Shrewsburys nr. 1, Dean Henderson, ønsker å forlate Old Trafford for godt, ifølge The Mirror.
21-åringen ønsker permanent spilletid og innser at han må bort fra United for å ha muligheten til fast førstelagsfotball.
En rekke klubber i inn- og  utland, deriblant Arsenal og Aston Villa, følger nøye med på utviklingen.

14.00: Planen var å forbigå dette ryktet i stillhet, men siden det nå dukker opp over alt er det vel bare å henge seg på. «Manchester United forbereder kjempebud på Mohamed Salah.» Sånn, da har vi skrevet det. Kilde? Utrettelige Don Balon, hvem ellers?

09.55: The Mirror hevder at Manchester United skal ha bestemt seg for å finansiere deler av et sommerkjøp av Gareth Bale – ved salg av Anthony Martial.
Det heter at José Mourinho har mistet tålmodigheten med den unge franskmannen, som ble hentet til Old Trafford fra Monaco i 2015.

Flere klubber er interessert i 22-åringen, men Juventus ligger etter sigende først i løypen. United håper at et salg vil føre til at klubben får tilbake mesteparten av pengene som den har brukt på Martials overgang. Til nå er overgangssummen kommet opp i rundt £54 millioner, og den kan fortsatt stige med ytterligere fire millioner.

Tirsdag 3. april:

20.15: Franske RMC Sport skriver at Manchester United ønsker seg Napoli-forsvarer Faouzi Ghoulam. Klubben vurderer et bud på £26 millioner, ifølge avisen.

13.50: Dersom Manchester United virkelig ønsker seg Bayern Münchens Arturo Vidal som sin nye midtbane-«enforcer», må klubben være beredt til å utkjempe en hard kamp mot AC Milan. Serie A-klubben har ifølge Daily Mail allerede brukt £200 millioner på å forsterke stallen og overvåkes av UEFA som vil passe på at klubben ikke bryter Financial Fair Play-reglementet. Likevel satser milaneserne på å lokke chilenske Vidal tilbake til Italia. Og – i samme rennet: å hente ex-Red Memphis Depay fra Lyon.

07.15: Tottenham-midtstopper Toby Alderweireld ønsker en ukelønn på 200.000 pund, og sliter med å få det i London-klubben. United har lenge vært koblet til den belgiske 29-åringen, men nå skriver Daily Mail at Paris St. Germain også vil matche dette lønnsønsket. Mauricio Pochettino skal allerede ha fortalt stopperen at han kan dra til sommeren, og at en avtale skal være opp til Tottenham-topp Daniel Levy.

07.00: David de Gea kommer til å skrive under på en ny femårskontrakt, verdt om lag 350.000 pund i uka. Det melder The Sun. United ønsker å få dette underskrevet før VM, for alles skyld, og skjer dette vil De Gea binde seg til United frem til han er 32 år gammel.

Mandag 2. april:

09.45: Barcelona-stopper Samuel Umtiti, som skal være høyt ønsket av José Mourinho, forteller at han er «veldig fornøyd» i Barcelona.

– Alle vet at utkjøpsklausulen min ikke er så høy. Det er noe som bekymre meg, men jeg tenker ikke akkurat på det nå, sier han ifølge Daily Express, og legger til:

– Alt skjer så fort i den verdenen vi lever i nå. Alt jeg kan si er at jeg er veldig fornøyd her nå.

Umtiti røper også at samtaler om kontraktforlengelse ennå har latt vente på seg.

Powered by Labrador CMS