De Gea, Evans og Carrick ikke med

Trioen trente alternativt da United trente på avslutninger under hele torsdagens trening.

Publisert Sist oppdatert

Osaka (united.no): Torsdagens trening i Osaka må ha vært en av de artigste United-spillerne har vært gjennom denne sommeren.

Foran noen tusen entusiastiske Osaka-fans ledet Moyes gjengen gjennom en drøy times økt i den varme Japan-kvelden hvor fokus kun var avslutninger og spill frem til avslutninger – helt uten forsvarsspillere.

Michael Carrick, som kjenner litt til en lyskeskade, trente kun lett. Det vil si at han gjorde noen løpe-drag  sammen med en av Uniteds fysiske trenere. Der hadde han også selskap av Jonny Evans, som også trente alternativt. Det er også verdt å merke seg at David de Gea ikke stod noe i mål på treningen. Anders Lindegaard og Ben Amos voktet målene da spillerne skjøt, mens spanjolen også drev alternativ trening med en egen fysisk trener.

Manchester United Training and Press Conference - Bangkok

Når det gjelder skytetreningen så gikk den ganske som forventet. Det skal sies at spillerne kom til ulike typer avslutninger, men Robin van Persie var i en egen klasse av de offensive spillerne, og satte ball etter ball bak Amos og Lindegaard. Jesse Lingard, som har scoret tre på turneen, traff også godt, mens spillere som Shinji Kagawa og Tom Cleverley slet med å få ballen i nettet. Rafael og Fabio har nok også hatt bedre dager foran mål.

Unge Michael Keane viste forresten også at han har en ganske så sikker slegge – akkurat som han viste det på skytetreningen Supporterklubben filmet i Yokohama mandag.

Fredag fortsetter turneen altså med kamp mot Osaka – et Osaka som forøvrig stiller uten tre av sine beste spillere som er opptatt med landslagsspill for Japan.

Powered by Labrador CMS