– Kritikken er urettferdig

Darren Fletcher forsøker å forklare hvorfor det ikke er snakk om noen midtbanekrise i United.

Publisert Sist oppdatert

Hvor er Gundogan, Vidal eller Kroos? Nok en gang skriker United-fansen etter en kreativ og målfarlig midtbanespiller som kan løse «krisen» mellom forsvaret og angrepet.

Nå er friskmeldte Darren Fletcher lei av å høre maset om midtbaneproblemet og forsøker overfor MUTV å forklare hva realiteten er når det gjelder midtbanespillernes rolle i laget.

Aston Villa v Manchester United - Premier League

– Midtbanespillerne i klubben, spesielt de siste årene, har antageligvis ikke utmerket seg og har lagt ned mye ekstra arbeid for at de kreative spillerne skal få angripe. Det plaget oss ikke så lenge manageren og spillerne visste at vi var viktig for laget. Det er alt som teller.

– Du må huske at vi ofte spiller 4-4-2, så det er ikke to midtbanespillere som kan bli med fremover hele tiden. Som oftest møter vi tre andre på midten som vi må passe på.

– Du kan ikke bare si at vi burde ha ballen, skape sjanser og score mål. Det er ikke rollen vår i Manchester United, spesielt de siste årene, og det har vi blitt forklart. Vi forsøker å spille slik som manageren spør oss om å spille.

Powered by Labrador CMS