Nye kontrakter

Darren Fletcher og Paul Scholes har skrevet under på nye avtaler med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

De to spillerne ville stått uten kontrakt ved utløpet av inneværende sesong, men har nå bundet seg opp frem til henholdsvis 2010 (Scholes) og 2012 (Fletcher).

I en kommentar uttrykker Sir Alex Ferguson stor glede over at de to valgte å utvide oppholdet på Old Trafford med henholdsvis ett og tre år:

"Paul er selve beviset på at spillerkarrieren kan forlenges og at klubben belønner den som sørger for å passe på seg selv. Han nærmer seg 34 år og han har vært her siden han var 14. Det sier litt om hans vilje og ambisjoner om å holde seg på toppen," sa manageren til ManUtd.com.

"Det samme gjelder for Darren, i den forstand at han i likhet med Ryan, Paul og Wes har tjenestegjort lenge i klubben. Hans "beina-på-bakken"-holdninger er et stort pluss, og vi er svært fornøyd med at de to nå har skrevet nye kontrakter."

Paul Scholes oppgir ambisjoner om å gjøre det enda bedre enn i fjorårets dobbeltvinnersesong som sin viktigste motivasjonsfaktor når han bestemte seg for å utvide sin kontrakt med ett år:

"Det er stort å skrive under på en ny avtale," sa han. "Forrige sesong var fantastisk, men man ønsker seg alltid noe mer. Med det laget vi har nå er vi da også istand til å oppnå nettopp det."

Når det gjelder Darren Fletcher, så kan ikke han tenke seg å spille andre steder enn i Manchester United:

"Når du først er i en så stor klubb, med et så strålende lag, streber du alltid etter å forbli en del av settingen. Lagånden her er førsteklasses, og jeg er glad for å ha fått muligheten til å kunne bidra til enda mer suksess," lød kommentaren fra den 24 år gamle skotten.

Powered by Labrador CMS