Ny bunnotering for Van Gaal

UNITED-TINGET: Se hva som menes om Van Gaal, Falcao, Fletcher, trebackslinja og mer.

Publisert Sist oppdatert

United-tinget er en gruppe bestående av United-fans som har sagt seg villig til å motta mailer hvor de må svare på ulike spørsmål med kort tidsfrist.

I løpet av kort tid vil vi åpne for nye medlemmer i gruppa blant dere som er trofaste medlemmer på siden, så følg med på united.no om du også vil mene noe.

Dalende tall for Van Gaal

Tilliten til Louis van Gaal har vært skyhøy helt siden han ble ansatt, og etter en god sommer ga medlemmene av United-tinget ham hele 5,42 i snitt på en skala fra 1 til 6.

I november, ved siste måling, var tallene imidlertid nede på 5,08, det laveste nivået til da, og nå to måneder og sju seirer, fire uavgjorte og ett tap senere, er snittet nede i 4,43.

Antallet på terningkast 6 – full pott – har falt fra 29 til 11 prosent, mens terningkast 5 har falt fra 54 til 39 prosent. Samtidig har tallene for terningkast 1-3 økt fra 3 til 13 prosent i samme periode.

Utviklingen i tilliten til Louis van Gaal:

vangaaltillitjanuar

Selv om tilliten til manageren er dalende, er målsettingen for sesongen fortsatt helt lik. 93 prosent mener fortsatt at en topp 4-plassering vil være bra.

Hvordan ender dette?

Da var det mer interessant å se svarene på hvordan dere United-fans TROR det kommer til å gå. I november trodde 96,5 % på en topp 4-plassering. Nå ligger United på 4. plass, men selv om tilliten til Van Gaal har falt en del, tror fortsatt nesten 91 % på en topp 4-plass ved sesongslutt.

Det er fortsatt 1 prosent med optimister, som tror på gull, mens tallet blant de som tror på 2. plass har dalt fra 10 til 3 prosent, og tallet blant de som tror på 3. plass har falt fra 63 til 56 prosent. I stedet har de som tidligere trodde på 3. plass nå falt ned på 4. plass – siden det tallet er økt fra 23 til 31 prosent og til 5. plass – hvor tallet er økt fra 3 til 8 prosent.

United-tinget i januar: Dette tror man

tingtror

Tre eller fire bak?

Supporterklubben måtte også sjekke hvor nær 100 prosent man kom på spørsmålet om trebackslinje eller firebackslinje, og svaret ble som følger.

treunitedting

Hva skal vi gjøre med Falcao?

Falcaos fremtid har også vært et hett tema, all den tid det vil koste United dyrt å hente den snart 29 år gamle colombianeren på permanent avtale.

Svarene fra dere medlemmer i United-tinget var imidlertid klare nok. Hele 80 prosent mener at han må få hele sesongen på seg før man tar den endelige avgjørelsen. De siste 20 prosentene var ganske så likt fordelt mellom 9 prosent som mente at United burde signere ham og 11 prosent som mente at det burde man ikke.

Falcao – hva skal vi gjøre?

falcaoting

Fletchers fremtid

Helt til slutt loddet vi også stemningen blant fansen om Darren Fletcher. Det har vært spekulert i at Fletcher ønsket at United skulle betale deler av lønna hans hvis han skulle gå, og det var dere klart imot.

Tre av fire, eller 74 prosent, svarte at Fletcher bør være fornøyd om han får gå gratis, mens én av fire synes United burde bidra på lønnssiden, siden skotten har vært lojal mot United gjennom hele karrieren. United.no understreker imidlertid at påstanden om Fletchers lønnskrav foreløpig kun er spekulasjoner.

Powered by Labrador CMS