Kroos imponerte foran Moyes

David Moyes var på speidertokt i Tyskland hvor Toni Kroos imponerte på midtbanen.

Publisert Sist oppdatert

Januarvinduet er åpent og United bruker tiden godt til å kartlegge eventuelle signeringer. Juan Mata er allerede så godt som i havn, men ifølge ryktebørsen er det sannsynlig at enda flere kommer inn portene på Old Trafford før vinduet stenger.

David Moyes og hans trenerstab har blitt observert i både Frankrike, Spania og Italia. Fredag var Moyes, Phil Neville og Steve Round i Tyskland hvor de overvar oppgjøret mellom Borussia Mönchengladbach og Bayern München på Borussia-Park.

Borussia Moenchengladbach v FC Bayern Muenchen - Bundesliga
David Moyes hadde selskap av agenten til Toni Kroos på Borussia-Park.

Ifølge rapportene var Moyes mest interessert i midtbanespillerne Toni Kroos (Bayern München) og Patrick Herrmann (Gladbach), men Bayern-stopper Dante har også vært nevnt.

Toni Kroos Bayern Muenchen v Hamburger SV - Bundesliga

Selv om tyskeren ikke var involvert i noen av Bayerns mål, får Kroos skryt av Goal.com som gir ham 3,5 av 5 stjerner. Nettstedet skriver at Kroos gjorde fraværet av Bastian Schweinsteiger usynlig. Han fungerte godt som linken mellom forsvar og angrep, og behersket rollen. Komfortabel, rolig og dominerende i pasningsspillet. Kroos pådro seg et gult kort.

Goal.com: 3,5/5

WhoScored.com: 7,4/10

Patrick Herrmann Russia v Germany - UEFA European U21 Championships: Group B

For hjemmelaget finner vi Herrmann som også visstnok skal være i søkelyset til Moyes. Goal.com skriver at den tyske 22-åringen for det meste var anonym med unntak av noen lysglimt i andre omgang. Midtbanespilleren vartet imidlertid opp med et stangskudd på halvvolley, og hadde også en annen brukbar målsjanse fra kort hold.

Goal.com: 3/5

WhoScored.com: 6,4/10

Dante Bayern Muenchen - Doha Training Camp Day 8

Midtstopperen i Bayern får også tre stjerner i boka av Goal.com mot sin tidligere klubb, mens WhoScored.com gir ham hele 8,9 av 10 poeng. En solid forestilling av brasilianeren hvor han brukte styrken sin til å nøytralisere Max Kruse. Komfortabel med ballen i beina.

Goal.com: 3,5/5

WhoScored.com: 8,9/10

Powered by Labrador CMS