– United må kjøpe nå

Dette skriver engelsk presse etter 1-2-tapet hjemme mot Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

The Times, Oliver Kay:

Tim Sherwood hadde rett. United kunne slås. Sånn har det vært hele sesongen og etter at Tottenham ble det fjerde laget som vant på Old Trafford i Premier League denne sesongen, så må vel fokus endres fra tittelkamp til å klare Champions League-spill.

David Moyes mente det var urettferdig. Han sa det var «skandaløst» ikke å gi United straffe med fire minutter igjen å spille da Hugo Lloris kom sent inn i Ashley Young. Og ja, det var en dårlig avgjørelse, men det var også en dårlig prestasjon av United. De var gode i de første ti minuttene og de siste ti minuttene av kampen, men i for mye av kampen så var de nest best mot et Tottenham som stod bedre imot i forsvar og viste større kreativitet i angrep. (…)

Tottenham trengte ikke å spille over evne, heller. For å vinne på Old Trafford denne sesongen har motstanderne kun trengt å levere ok. (…) United har allerede tapt flere poeng denne sesongen enn hva de gjorde i hele forrige sesong. (…) De fortsetter å underprestere på hjemmebane, noe som nesten er mer overraskende siden fansen ikke har begynt å bue slik som er vanlig blant publikum nå for tiden.

Spillerbørsen i The Times:  D De Gea 6 — C Smalling 5 (sub: S Kagawa, 61min 5), N Vidic 5, J Evans 5, P Evra 5 — A Valencia 6, T Cleverley 6 (sub: A Young, 84), M Carrick 7 (sub: J Hernández, 61 4), A Januzaj 5 — D Welbeck 7, W Rooney 6.

The Guardian, Jamie Jackson:

Oppsummerer kampen med fem snakkiser etter kampen. Følgende handlet om United:

* Manchester United må kjøpe i overgangsvinduet.

[poll id=»50″]* United er for enkle å skape sjanser mot.

* Uniteds hjem er et fort som ikke er ferdig bygget.

The Guardian, Daniel Taylor:

Dette  er øyeblikkene hvor Manchester United innser at grepet de har på Premier League-pokalen er i ferd med å glippe – finger for finger. De presset hardt på mot slutten, men tiden er forbi hvor Sir Alex Ferguson fastslo at ingen scoret flere sene mål enn United, og til slutt endte det med det fjerde hjemmetapet denne sesongen. Tre av dem har også kommet de siste fire ukene, og lag med genuine tittelambisjoner har ikke råd til det. (…)

For David Moyes må det føles som om han har fått nøklene til en millionærbolig, bare for å finne ut at ingen har fortalt ham om råten som fulgte med.

The Independent, Sam Wallace:

David Moyes trodde kanskje at han hadde sett det aller verste fra dette Manchester United-laget, men nå skjønner han at de hele tiden kan finne nye måter å skuffe ham på. (…) Det mest bemerkelsesverdige med kampen var at i store deler av kampen virket det ikke som om United hadde en anelse om hvordan de skulle vunne kampen.  (…)

Etter kampen forsvarte Moyes lagets prestasjon ved å si at de bare manglet en siste pasning eller et innlegg, men de fundamentale problemene går dypere enn så. (…) Uansett hvor han snur seg så ser Moyes problemer, og aller mest på midtbanen. Det er alle kombinasjoner blitt testet, men ingenting fungerer.(…)

Det var spesielt merkbart hvor mye som gikk på tvers for UInited. Dermed fikk de aldri presset Tottenham nok tilbake. Bortelaget fikk alltid tid til å reorganisere seg, og det var bortelaget som skapte de største sjansene.

Spillerbørsen i Independent: De Gea 5; Smalling 4, Vidic 5, Evans 5, Evra 5; Valencia 4, Cleverley 4, Carrick 5, Januzaj 6; Rooney 6; Welbeck 6.

Subs: Smalling/Kagawa 5 61; Carrick/Hernandez 5 61; Young/Cleverley 84

roospursThe Telegraph, Henry Winter:

Dette var en reality check for United, og en påminnelse om at forsterkninger trengs nå selv om Moyes har uttalt at han foretrekker å kjøpe om sommeren.

United slet med en Wayne Rooney med for store forventninger til seg, de er for avhengige av Adnan Januzajs kreativitet og motstanderne frykter ikke en tur til Old Trafford etter at Sir Alex forsvant. Ole Gunnar Solskjærs comeback til Premier League samme dag ble også en påminnelse om at United har mistet evnen til å slå tilbake i sluttminuttene. Til slutt var det vanskelig å kjenne igjen United. Antonio Valencia slet på høyrebacken, Rooney og Shinji Kagawa spilte på den sentrale midtbanen og United mangler en dominerende boks til boks-midtbanespiller. (…)

Det skal sies at United har sett bra ut i Champions League og møter Olympiakos i 8. delsfinalen der, og at de er i semifinalen i ligacupen, men en 7. plass i Premier League er svakt.

Manchester Evening News, James Robson:

David Moyes er under stort press for å forsterke, slik at Manchester United kan holde liv i titteldømmen. (…) 2-1-tapet mot Spurs forsterket bare følelsen om at forsterkninger er nødvendig. Moyes er desperat etter å få tak i en verdensklasse midtbanespiller og ønsker også konkurranse for Patrice Evra på venstrebacken.

Han vet at han vil slite med å få fatt i de han ønsker, men både han og Ed Woodward ønsker å vise hva de kan få til på overgangsmarkedet etter problemene i sommer. Altetico Madrids Koke er en av mange spillere som er blitt fulgt tett. Borussia Dortmunds Marco Reus og Ilkay Gündogan likeså, samt Club Athletics Ander Herrera. Ross Barkley er også aktuell.

Spillerbørsen hos MEN: De Gea 7, Smalling 6, Evans 7, Vidic 7, Evra 6, Valencia 7, Carrick 7, Cleverley 6, Januzaj 7, Rooney 7, Welbeck 8 Innbytterne: Hernandez 5, Kagawa 5, Young 5

Powered by Labrador CMS