Klarte ikke redde poeng

Federico Macheda kom inn som innbytter for Queens Park Rangers. Sjekk hvordan det gikk med alle de utlånte United-spillerne her.

Publisert Sist oppdatert

Her er oversikten over hvordan de utlånte United-spillerne gjorde det denne lørdagen.

Federico Macheda, QPR:

Macheda ble henvist til benken da X-Red Mark Hughes ledet Queens Park Rangers for første gang. Med 14 minutter igjen på stillingen 1-0 til Newcastle bestemte «Sparky» seg for å gi «Kiko» sjansen. QPR var imidlertid aldri i nærheten og slet med å skape noe mot vertene. Macheda fikk utrettet lite, og dermed ligger London-klubben under streken etter 21 seriekamper.

Ritchie de Laet, Norwich:

United-spilleren er fortsatt ute med en ryggskade, og fikk dermed ikke være på Norwich´ fine 2-1-seier borte mot WBA lørdag. Med seieren avanserte faktisk Norwich til 9. plass, og har 11 poeng å gå på ned til nedrykksstreken.

Robbie Brady, Hull, Ryan Tunicliffe og Scott Wotton (begge Peterborough):

De tre United-spillerne møttes til dyst I Championship, og det ble Brady som kunne juble etter at Hull og manager Nick Barmby vant 1-0. Tunnicliffe spilte hele kampen, Brady kom innpå en halvtime før slutt, mens Scott Wotton fikk de siste 17 minuttene. Hull er med sin 6. plass inne på en play off-plass i divisjonen, mens Peterborough ligger på 16. plass.

Danny Drinkwater, Barnsley:

Drinkwater har forlenget låneavtalen med Champonship-klubben til sommeren, og spilte hele kampen da Barnsley slo Leicester 2-1 på bortebane lørdag. Laget ligger på 14. plass i divisjonen.

John Cofie, Royal Antwerp:

Det endte med at Cofie dro uten Michael Keane på lån til det belgiske 2. divisjonslaget Royal Antwerp, Uniteds samarbeidsklubb i Belgia. Lørdag fikk han debuten sin, og den endte lykkelig. Cofie startet og gjorde ifølge rapportene en godkjent figur i Antweps 3-1-seier mot Vise. Antwerp lå før runden seks poeng bak en play off-plass om opprykk i divisjonen.

Powered by Labrador CMS