Slik gikk landskampene lørdag

Daley Blind fikk 90 minutter.

Publisert Sist oppdatert

Det er helg, og mange kjenner sikkert på savnet av Premier League. Trøsten er at det kun er én uke igjen, og at storoppgjøret mot Liverpool venter.

I mellomtiden er det mye landslagsfotball som skal spilles. Fredag var Matteo Darmian, Eric Bailly, David de Gea og Nemanja Matic i aksjon.

Lørdag spilte blant annet Belgia, Frankrike, Nederland og Sverige landskamper.

SE HELE OVERSIKTEN HER: United-spillere på VM-jakt

United.no fulgte landskampene.

Daley Blind

Hviterussland 1-3 Nederland

Mens Daley Blind startet kampen mot Hviterussland, satt Timothy Fosu-Mensah hele oppgjøret på benken. Nederlenderne vant kampen 2-1 etter scoringer fra henholdsvis Davy Pröpper, Arjen Robben (straffe) og Memphis Depay, men sjansene for VM-kvalifisering er likevel nærmest lik null.

Ettersom Frankrike og Sverige vant sine kamper lørdag, ligger Nederland tre poeng fra kvalikplass, med hele 13 mål svakere målforskjell enn Sverige på annenplass.

Blind spilte hele kampen, og spilte en ok kamp for et ellers svakt Nederland. Han noterte seg også for et distanseskudd som gikk et stykke utenfor mål.

Neste kamp er hjemme mot Sverige, og den kampen må da altså vinnes 7-0 for play-off-plass kvalifisering…

Victor Lindelöf

Sverige 8-0 Luxembourg

Til tross for manglende tillit i Manchester United, startet Victor Lindelöf for Sverige hjemme mot Luxembourg, og spilte hele kampen som til slutt endte 8-0 for de gule og blå.

«Söta bror» ligger etter lørdagens på annenplass på tabellen, med tre poeng mer enn Nederland på tredjeplass. De vant 2-1 over Hviterussland lørdag, mens Frankrike vant 1-0 over Bulgaria.

Deres siste kvalifiseringskamp spilles mot Nederland tirsdag, og svenskene må altså tape 0-14 for å ikke klare play-off-plass.

Marouane Fellaini

Bosnia 3-4 Belgia

Allerede før lørdagens kamp var Belgia klare for neste sommers VM-sluttspill.

Marouane Fellaini spilte kampen fra start, men måtte allerede etter 29 minutter byttes av og få behandling som følge av et vondt venstre kne. Les mer om det her.

Belgierne vant kampen 4-3 gruppe H soleklart med hele 11 poeng ned til gruppetoer Bosnia.

 

Powered by Labrador CMS