Matic fant nettmaskene

Matic, Bailly, Darmian og De Gea var i aksjon.

Fredag var det en ny runde med VM-kvalifiseringskamper, og United.no dekket samtlige kamper som involverte United-spillere.

Nemanja Matic og hans Serbia tapte  2-3 for Østerrike i Wien, mens Eric Baillys Elfenbeinskysten gjestet Mali.

Matteo Darmians Italia spilte 1-1 mot Makedonia, mens David De Geas Spania knuste Albania 3-0.

Nemanja Matic

Østerrike 3-2 Serbia

Før kampen ledet Serbia gruppe D med fire poeng, og Serbia ville ha sikret VM-plass med seier mot Østerrike i Wien. Det gjorde det ikke – til tross for to mål, deriblant ett av Uniteds Nemanja Matic.

Bortelaget kom best i gang og scoret 1-0 allerede i førsteomgang, før Østerrike snudde det til 2-1. Knapt ti minutter før slutt utlignet Matic til 2-2, før Arnautovic scoret sitt andre mål og sørget for 3-2.

Mandag venter Georgia i den siste kvalifiseringskampen. Dersom Wales vinner sin kamp mot Irland, er Matic og co. nødt til å vinne sin kamp for å sikre direkte kvalifisering.

Matteo Darmian

Italia må etter fredagens kamper ut i playoff, etter å ha havnet bak Spania i sin gruppe. Ettersom Spania vant sin kamp, og dermed er klar for VM, må Italia ut i play-off, uavhengig av hvordan det går i siste kamp mot Albania.

Matteo Darmian spilte i 90 minutter mot Makedonia fredag, og gjør også trolig det samme når de møter Albania i siste kvalifiseringskamp mandag.

Det så lenge ut til å ende med tre poeng til «Azzurri» etter at Giorgio Chiellini scoret 1-0 like før pause, men Aleksandar Trajkovskis scoring 13 minutter før slutt sørget for poengdeling.

David De Gea

Spania 3-0 Albania

David De Sea hadde svært lite å gjøre for Spania da de sablet over Albania i 45 minutter fredag kveld.

Spanjolene scoret tre mål før pause, og kunne slappe av de siste 45 minuttene da VM-kvalifiseringen var sikret.

De Gea spilte hele kampen. Deres neste, og siste VM-kvalifiseringskamp, blir mot Israel mandag.

Eric Bailly

Mali 0-0 Elfenbeinskysten

Selv etter 0-0 mot tabelljumbo Mali ligger Elfenbeinskysten på førsteplass i sin gruppe. Med én kamp mer spilt enn tabelltoer Marokko, topper de tabellen med to poeng.

De møter Gabon denne runden. Dersom de vinner sin kamp, vil kvalifiseringen sannsynligvis avgjøres når Elfenbeinskysten møter nettopp Marokko 6. november.

Eric Bailly spilte samtlige 90 minutter mot Mali fredag, og pådro seg et gult kort etter 26 minutter spilt.