Husker du disse Deadline Day-signeringene?

United har truffet på en del, men det har også vært noen bomkjøp.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag klokken 18.00 stenger det engelske overgangsvinduet og det er knyttet stor spenning til om det skal komme noen nye spillere til United.

Romelu Lukaku kommer til å bli Inter-spiller, og Solskjær har sagt at spillere som forsvinner må erstattes, så da gjenstår det bare å se om det blir en realitet på torsdag. 

Vi har tatt en liten titt på tidligere Deadline Day-signeringer og det har vært både gode og dårlige kjøp.

De beste

I 2004 brukte Sir Alex Ferguson 27 millioner pund på å hente Wayne Rooney til Old Trafford. Det er nok den beste Deadline Day-signeringen United har gjort og vi kan vel trygt si at det var vel brukte penger. Ingen har scoret flere mål for United enn det Wayne Rooney har gjort med sine 253 nettkjenninger.

LEGENDE: Wayne Rooney er en levende United-legende. Her feirer han en scoring mot AC Milan i 2007.

Dimitar Berbatov kom fra Tottenham i 2008 og mannen med det silkemyke touchet ble en suksess i United-drakta. Vi husker vel alle hattricket hans mot Liverpool, der han scoret på brassespark? Bulgareren scoret 56 mål på 149 kamper.

LEVERTE: Dimitar Berbatov leverte varene for United etter overgangen fra Tottenham.

Louis Van Gaal var på handletur i 2015 og Anthony Martial ble signert på vinduets siste dag. Franskmannen trengte bare noen minutter på å spille seg inn i hjertene til supporterne. Han ble nemlig matchvinner mot Liverpool i sin debut for United. Martial er også den dyreste Deadline Day-signeringen United har gjort. Franskmannen ble hentet for 36,3 millioner pund, som senere har blitt til 54 millioner pund.

POPULÆR: Anthony Martial er en populær herremann på Old Trafford.

Bomkjøpene

I David Moyes sitt første overgangsvindu som United-manager ble Marouane Fellaini dratt opp av hatten på vinduets siste dag. Mannen med det legendariske håret ble hentet for 27,5 millioner pund, men ble aldri noe suksess. Belgieren scoret en del viktige mål, men greide aldri å spille seg til en fast plass på laget.

OPP OG NED: United-karrieren til Marouane Fellaini var preget av opp og nedturer.

Året etter ble både Daley Blind og Radamel Falcao hentet til klubben fra henholdsvis Ajax og Monaco. Det kan vel ikke sies at det ble noen suksess. Daley Blind svingte veldig i prestasjonene, mens Falcao aldri fant seg til rette på Old Trafford.

HØYE FORVENTINGER: Det var mange United-supportere som hadde troa på Radamel Falcao og Daley Blind.

Les også: – Blir Inter-spiller

 

Powered by Labrador CMS