HERNÁNDEZ: Forrige United-spiller som scoret på Goodison Park.
HERNÁNDEZ: Forrige United-spiller som scoret på Goodison Park.

Ryktesaker, uke 32

– Southampton forsøker å hente Hernandez, melder engelsk avis.

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 10.august:

21.26: «Manchester United AXE Javier Hernandez, Marouane Fellaini, Nani, Anderson and Rafael but Shinji Kagawa is set to stay» skriver Daily Mail. Les om det her.

20.46: Da ser det også ut til at unge Michael Keane drar på lån til Cardiff ut sesong. Betyr det at det er en ny forsvarsspiller på vei inn portene?

17.56: Engelske Daily Express hevder å vite at Southampton fortsatt er interessert i Uniteds Javier Hernandez. Den nye Southampton-sjefen, Ronald Koeman, har uttalt at de ønsker å erstatte Rickie Lambert – som de solgte til Liverpool. Og da skal visst Hernandez være et hett alternativ, ifølge avisen. Les om det her.

10.00: Italiensk media melder at Arturo Vidals agent skal ankomme England i dag. Grunnen til besøket skal være å følge sin andre klient, Alexis Sanchez, i aksjon under Community Shield på Wembley i ettermiddag, men media vil nok følge Fernando Felicevich ekstra tett for å se om det er noen andre tanker bak besøket. Rapporter fra Chile melder midlertidig at Felicevich vil returnere til Sør-Amerika etter kampen.

09.50: Angel Di Maria har blitt heftig linket til Manchester United i det siste, og ifølge Goal.com skal Louis van Gaal ha hintet om at klubben kan komme med et bud denne sommeren. Etter at PSG meldte at de ikke lenger var interessert i argentineren, åpnet det dører hos United og van Gaal skal ha et stort ønske om å signere en spillertype slik som Di Maria.

– Vi har ikke spillere av høyest kvalitet ute på vingen, som f. eks Ronaldo eller Di Maria for å nevne noen, uttalte van Gaal.

08.55: Juan Cuadrado skal ha informert Fiorentina at han har et ønske om å forlate klubben for å utvikle seg videre i en større klubb. Dette vekker optimisme på Old Trafford, da den italienske klubben skal være villige til å la han gå for rett pris.

08.40: Manchester United skal være i ferd med å legge inn ett siste bud på Borossia Dortmund-spiller Mats Hummels. Det er britiske Mirror som melder dette. Avisen melder også at både Newcastle, Crystal Palace og Nottingham Forest skal kjempe om Wilfried Zaha.

08.35: Ifølge britiske Telegraph skal Southampton være villige til å legge inn et nytt bud på Javier Hernandez. Hele saken kan du lese her.

Lørdag 9. august:

09.52: – Det ville vært veldig vanskelig å si nei til et tilbud fra klubber som Manchester United og Barcelona, sa Daley Blind til Goal.com.

– Men det er ikke vist noen alvorlig interesse ennå, fortsatte han.

08.07: Ligger det noe i dette da? Spanske Marca hevder at Fiorentinas Juan Cuadrado er ‘ett skritt’ fra å være United-spiller, og at det ligger en avtale på rundt £30-35m i luften. Les mer om det her – om du kan spnask.

Fredag 8. august:

18.56: Så er det Daily Express som kommer med saken om at United skal være villig til å gjøre en innsats for å hente den tidligere Arsenal-spilleren Alex Song fra Barcelona dersom Vidal-overgangen går i vasken. Les mer om det her.

18.37: Skal vi tro Manchester Evening News‘ James Robson, har Mats Hummels-interessen kjølnet for United-sjef Louis van Gaal – som heller skal være ute etter en venstrebent forsvarsspiller. Lokalavisen hevder i samme artikkel at Daley Blind skal være førsteprioriteten til Van Gaal.

15.30: Vel, vi får nå se hva som skjer …
https://twitter.com/Mufc_Info/status/497737383757225984

11.20: United avslutter jakten på Thomas Vermaelen! Nekter å gå med på en byttehandel med  Arsenal.

10.25: talkSPORT siterer fra italienske Tuttosport som melder at Juventus har gjort Javier Hernandez til sitt fremst mål i jakten på en ny spiss. Les mer her.

10.15: Det svinger – frem og tilbake, frem og tilbake ….

10.10: Cork-manager John Caulfield bekrefter ifølge International Business Times at Manchester United, Arsenal, Tottenham, Everton og Hull, alle følger utviklingen til klubbens 20 år gamle midtbanespiller, Brian Lenihan. Det kan du lese mer om her.

08.00: Så har Dnipro Dnipropetrovsk-vingen Yevhen Konoplyanka igjen dukket opp i ryktespaltene. Det skjer etter at klubben hans røk ut under kvalifiseringen til Champions League. Les mer her.

07.54: The Independent skriver at forhandlingene med Juventus om et kjøp av Arturo Vidal fortsetter. Den normalt troverdige avisen hevder også at det skal være enighet med spilleren om en ukelønn på £182.000. Les mer her.

07.50: …også Juan Cuadrado synes å nærme seg etter at Fiorentina  har gått med på å selge for £36 millioner. Men vær OBS: det er Daily Express som melder det.

07.45: United nærmer seg Thomas Vermaelen. Det hevder i hvert fall Mail Online:

Torsdag 7. august:

17:52: Daily Star med en ekslusiv nyhet: Manchester United skal ha krevd fra Juventus at Arturo Vidal må gå igjennom en legesjekk før de i det hele tatt gidder å diskutere noe sum med klubben. Juventus skal ha akseptert dette og du kan lese mer her.

15.00: Mail Online har Arsenal-manager Arsene Wenger nå bekreftet at klubben har mottatt bud på Thomas Vermaelen – deriblant fra Manchester United. Les her.

14.50: I forbindelse med presentasjonen av den tidligere Chelsea-spilleren David Luiz, uttalte Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaifi ifølge Manchester Evening News, at Real Madrids Angel Di Maria er «for dyr for oss», og at franskmennene har trukket seg ut av forhandlingene om den United-linkede argentineren. Les mer om det her.

13.50: The Telegraph hevder at Thomas Vermaelen har en mulig avtale med United om en avtale verdt £100.000 i uken. Les mer her.

10.20: Vidal-føljetongen ruller videre: Italienske La Stampa melder at agenten hans har kommet til enighet med United om en avtale. Unnskyld, vi må bare gjespe litt ….

08.10: Daily Star viser til Corriere dello Sport når de skriver at United har fått en opptur i jakten på Inters Fredy Guarin. Italienerne sies å være så desperate etter å sikre seg Parmas Jonathan Biabiany at de er villige til å selge  colombianske Guarin for å gi plass for Biabiany. Det kan du lese mer om her.

07.55: Ifølge Mail Online forbereder United nå et bud på £15 millioner for Thomas Vermaelen i et forsøk på å vri  ham ut av Barcelonas grep. Men ikke nok med det. Kilden melder videre at Daley Blind fortsatt står på Louis van Gaals ønskeliste. Les saken her.

07.45: Ed Woodward påstås å jobbe  utrettelig med å få hentet Milans Nigel de Jong til Old Trafford. Goal.com melder om forhandlinger om en avtale til £8 millioner for den tidligere City-spilleren, som Louis van Gaal selvsagt har førstehånds kjennskap til fra sin tid som landslagssjef for Nederland. Les mer her.

Onsdag 6. august:

14.00: «Boost» for Manchester United skriver Mail Online, og hevder at Marco Reus har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på under £20 millioner.

08.00: Og så har vi dagens lille bidrag til Vidal-føljetongen: Den chilenske landslagssjefen Jorge Sampaoli bekrefter at United er interessert, og at spilleren havner på Old Trafford dersom det viser seg at kneet hans er i orden. Les her.

07.55: Normalt pålitelige The Telegraph hevder at United-linkede Thomas Vermaelen kan være på vei til Barcelona. Katalanerne hevdes å forberede et £10 millionersbud på belgieren som i hele sommer har vært nevnt i forbindelse med en overgang til Old Trafford. Her kan du lese mer.

07.45: Den italienske journalisten Gianluca Di Marzio hevder at Manchester United nå er klare til å legge inn et offisielt bud på Fiorentina-vingen Juan Cuadrado. Italienernes åpningskrav ligger ifølge kilden på €50 millioner (rundt £40 mill.), mens Uniteds første bud antas å ligge på €40 millioner (£30.7 mill.) + bonuser. Les mer her.
Også Daily Star har Cuadrado på menyen. De skriver om Barcelona-frykt for at Manchester United vil gå seirende ut av kampen om 26-åringen. Les her.

Tirsdag 5. august:

21.31: Sport Witness er svært lei av Vidal-ryktene.

 

19.43: Ligger det noe i dette da? Ifølge Chiles landslagssjef, Jorge Sampaoli, er det Louis van Gaal som setter en stopper for Juventus’ Arturo Vidals overgang. Ifølge Daily Mail, har Sampaoli uttalt at Van Gaal sår tvil til Vidals tilstand etter den langvarige kneskaden han pådro seg i vår. Les mer om det her.

19.39: Ifølge journalisten som jobber for Sky Sports Italia planlegger United et bud på Colomobia og Fiorentinas Juan Guillermo Cuadrado.

08.00: Everton-manager Roberto Martinez skal fortsatt være interessert i å overta Tom Cleverley. Den 24 år midtbanespilleren står trolig i fare for å bli vraket når Louis van Gaal feller sin endelige dom over spillerne sine etter hjemkomsten fra USA-turnéen. Les mer om det i Mail Online.

07.55: The Guardian hevder at Atletico Madrid er klare til å by £25 millioner for duoen Shinji Kagawa/Javier Hernandez. Les mer her.

Mandag 4. august:

17.36: Også Aston Villas Ron Vlaar er en forsvarer som har blitt linket til Manchester United de siste ukene. 29-åringens strålende VM-forestillinger gjorde at flere store Premier League-klubber viste interesse for nederlenderen som var en av Louis van Gaals viktigste brikker i Brasil. Aston Villa-sjef Paul Lambert har nå uttalt at han ville snakke med Vlaar om fremtiden.

– Så fort vi kommer tilbake (til Birmingham), skal jeg sette meg ned og snakke med ham, vi har bedre tid da, han liker seg i Villa, det er ingen hemmelighet, sa Lambert ifølge Daily Express.

17.32: Ryktene rundt en Thomas Vermaelen-overgang har pågått i flere uker, og nå er det enda mer som tyder på at belgieren er på vei bort fra nord-London. Midtstopperen nekter – ifølge Daily Express – å snakke om en ny kontrakt med Arsenal. Les mer om det her.

16.17: Vi har hørt det før, men ryktene skyter stadig fart. Everton skal være interessert i Manchester Uniteds Tom Cleverley. Midtbanespilleren, som har hatt en langt mer positiv sesongoppkjøring enn den foregående sesongen, spilte én sesong under den nåværende Everton-sjefen Roberto Martinez da han var på utlån i Wigan Athletic i 2010/2011-sesongen, og har dermed godt kjennskap til spanjolen som sto for mye av utviklingen til mannen som bar Uniteds kapteinsbind i vennskapskampen mot Roma for en halvannen uke siden. Les mer om det her.

12.30: Mirror skriver at Louis van Gaal skal være interessert i Atletico Madrids Arda Turan, og skal være villig til å sende Chicharito motsatt vei. Samtidig skriver italienske Tuttosport at Juventus er interessert i å hente den samme Chicharito på lån og vil betale to millioner euro per år eller opp mot åtte millioner euro for en permanent overgang.

09.35: Southampton har stort sett brukt sommeren på å selge spillere, men nå er klubben klare til å hente inn nye ansikter til å erstatte de mange spillerne som har forlatt klubben. Daily Mail skriver at Southampton er interessert i ikke mindre enn tre United-spillere. Wilfried Zaha, Chicharito og Ashley Young skal alle ha blitt fulgt tett av Ronald Koeman skal vi tro avisen.

08.30: PSVs unge landslagsstjerne Memphis Depay har omsider sagt at han vurderer å forlate PSV i sommer. Tottenham skal ha fulgt Depay med argusøyne, men linken til Van Gaal gjør utvilsomt Manchester United til det heteste klubbalternativet dersom Depay forlater Eindhoven, melder Mirror.

08.20: Southamptons ferske manager Ronald Koeman skal være interessert i å sikre seg Uniteds unge stjerneskudd Demetri Mitchell på lån. Det spørs imidlertid om Louis van Gaal er særlig lysten på å slippe unggutten til sør-kysten. Han har nemlig skrytt uhemmet av Mitchell som imponerte stort i Milk Cup, skriver Mirror.

08.00: Wilfried Zaha kan være på vei til London, men i dag er det ikke gamleklubben Crystal Palace som linkes til United-spilleren. West Ham-manager Sam Allardyce skal være interessert i spilleren som per dags dato virker til å ha fire spillere foran seg i køen i kampen om en spissplass i United. West Ham skal være interessert i både en permanent overgang, men også en mulig låneavtale slik Zaha hade med Cardiff sist sesong, skriver Daily Mail.

Powered by Labrador CMS