Ryktesaker, uke 35

Hernández nærmer seg Real Madrid, United snuser på Falcao, mens Carvalho demper spekulasjonene.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 31. august:

22.15: William Carvalho er blant spillerne som forventes å figurere hyppigst i ryktespaltene mandag, men nå setter midtbanespilleren en demper på spekulasjonene.

 

20.35: United skal ha tatt kontakt med spilleragenten Jorge Mendes, angivelig med Radamel Falcao i kikkerten.

19.05: Javier Hernández‘ til Madrid får bein å gå på, og flere troverdige kilder på Twitter melder nå at en lånavtale kan nærme seg.

18.20: Ifølge Goal.com, som absolutt har vært på viddene mang en gang tidligere, skal Tottenham være interessert i å punge ut 2 millioner pund for et lån av Danny Welbeck ut sesongen. Videre skal London-klubben være villige til å betale hele lønnen til 23-åringen.

17.55: Hull-manager Steve Bruce tviler på at de kommer til å hente Tom Cleverley, og uttalte til BBC Sport at han «trodde vi var i nærheten for et par dager siden. Det er vanskelig å snakke om andre lags spillere.» United krever angivelig 8 millioner pund for 25-åringen.

15.20: Fra Petter Veland, som jobber med spansk fotball for CMore:

Vi minner da også om Sport Witness-saken om Hernández som vi la ut her tidligere.

14.12: Om den forventede Shinji Kagawa-overgangen:

13.06: …og da legger vi den ballen død:

12.01: Ikke en spiller, men denne saken handler om en mulig retur til United for Rene Meulensteen.

11.56: Ifølge Daily Mail er United fortsatt interesserte i Arturo Vidal, men saken er ikke skrevet av en av de journalistene med best United-kjennskap i avisen, men derimot Rob Shepherd, som nok er blant de med lavest treffsikkerhet.

11.54: Hull-manager og ex-red Steve Bruce skal ha uttalt seg om Tom Cleverley til Sky Sports:

– Hvis det er mulig å få til en avtale, og få en som Tom, så er vi så klart interessert. Det har vært samtaler mellom de to klubbene, og vi hadde et slags tilbud.

Bruce-intervjuet ble sitert i denne saken.

11.40: Norwich City-manager er interessert i å sikre seg Michael Keane på lån, ifølge Sunday Mirror. Saken ser foreløpig ikke ut til å ligge på nett.

11.35: Daily Telegraphs Jason Burt skriver at United ser ut til å avvente ytterligere midtbanekjøp (utenom Daley Blind), og at det heller er sannsynlig at klubben går for Kevin Strootman i januar. Les mer her.

09.12: The Guardians Daniel Taylor, en av de mest pålitelige journalistene, nevner i forbifarten i en blogg at United fortsatt er ute etter en midtstopper og en midtbanespiller selv om de henter Daley Blind.

08.54: Sunday People skriver at Adnan Januzaj frykter at hans United-tid går mot slutten, siden han ikke ser hvordan han passer inn i planene til Louis van Gaal. Søndagsavisen er ikke kjent for å være spesielt treffsikre, og de er foreløpig de eneste som har skrevet noe om at Januzaj kan forsvinne ut.

07.55: Ifølge Daily Mirrors Dave Kidd (som ikke er blant de journalistene som virker å ha de best plasserte kildene) føler Tottenham seg optimistiske når det gjelder en mulig overgang for Danny Welbeck på deadline day. Det skal være snakk om et lån.

Kidd skriver også at representanter for Welbeck også har snakket med Arsenal og Schalke, blant annet. Les mer.

Lørdag 30. august:

22.20: United har ikke gitt opp Arturo Vidal, ifølge TMZ. Les mer om det hos Sport Witness.

21.20: Ifølge vanligvis svært pålitelige Di Marzio er selveste Real Madrid interesserte i å sikre seg Javier Hernández. Carlo Ancelotti skal være fan av meksikaneren (han husker sikkert Hernandez’ prestasjoner mot Ancelottis Chelsea-lag i 2010/11-sesongen), og det skal være snakk om et lån med kjøpsopsjon.

Det har tidligere vært mye snakk om bud fra Juventus og Valencia, og også Di Marzio skriver at Juventus er interesserte, og følger med på sakens utvikling.

07.58: Og går Tom Cleverleys ventede overgang til Aston Villa i vasken? Ifølge Daily Express skal Birmingham-klubben slite med å betale lønningene hans, noe som fører til at overgangen ikke går i orden. Mannen som trolig vil koste rundt £7 millioner skal kreve en lønn på rundt 700,000 kroner i uken. Les mer her.

07.48: Er Daley Blind svar på Uniteds defensive mangler? Lørdag morgen siterer Daily Mail den nederlandske avisen De Telegraaf at Manchester United skal være i ferd med å signere Louis van Gaals tidligere landslagselev. Prisen vil ligge på rundt £14 millioner, og bare personlige betingelser gjenstår før overgangen er i boks, ifølge De Telegraaf. Les mer her.

Fredag 29. august:

15.30: Og så påstås det fra United-hold at det ikke kommer til å skje noe verken på Arturo Vidal eller William Carvalho. Det kan imidlertid like godt være et taktisk utspill som noe annet.

15.20: Mer om Shinji Kagawa: Han skal ha blitt tilbudt en 4-årskontrakt med Borussia Dortmund, ifølge Mail Online.

15.10: Det kan ligge an til at Danny Welbeck havner på White Hart Lane. Ifølge Mail Online skal spilleren selv se positivt på et utlån til Tottenham. Les her.

13.15: Corriere dello Sport rapporterer at Javier Hernandez har takket ja til Juventus etter å ha blitt enig om personlige betingelser. Nå venter han bare på grønt lys fra United. Les mer her.

13.05: Shinji Kagawa rapporteres å skulle til medisinsk sjekk hos Borussia Dortmund i dag.

10.25: United skal tidligere i uken  ha akseptert et bud fra Valencia på Shinji Kagawa, men spilleren selv takket nei.

10.22: Artur Vidal igjen. Daily Star mener å vite at Juventus forlanger £40 millioner for å la ham gå til United. Det kan du lese mer om her.

10.20: Inters Fredy Guarin skal ha avslått et lukrativt tilbud fra Zenit St. Petersburg, fordi han heller ønsker seg en «drømmeovergang» til Juventus eller Manchester United. Det er Gazetta dello Sport som melder dette, ifølge Sport Witness. Mer om det her.

10.05: Apropos meldinger i går, skal United ha akseptert Aston Villas bud på £8 millioner for Tom Cleverley. Det er The Telegraph som melder dette. Det foreligger imidlertid ingen bekreftelse på dette. Også Hull skal ha fått et tilsvarende bud aksptert, mens Everton også kan komme til å legge inn bud på midtbanespilleren. Les saken her.

10.00: Valencia med bud på Tom Cleverley, ifølge Sky Sports-medarbeider.

08.40: Manchester United nærmer seg Ajax-talentet Timothy Fosu Mensah. Det melder Mail Online, som legger til at Mensah er 16 år gammel og forsvarsspiller. Han var etter sigende på Aon Training Complex i går, foran en overgang som vil koste United £300.000 i kompensasjon til Ajax. Les saken her.

08.10: Ifølge stort sett upålitelige The Express nekter Juventu å selge Arturo Vidal, til tross for at spilleren angivelig skal ha godtatt et lønnstilbud på £182.000 i uken for å komme til Old Trafford. Les mer her.

08.05: The Independent mener at United har store muligheter til å snappe  Sporting Lisboas 22 år gamle midtbanespiller William Carvalho, og det rett foran nesen på Arsene Wenger. Ifølge Carvalhos agent, den langt ifra ukjente Jorge Mendez, har prisen på spilleren falt til €30 millioner (£24.8 mill.), langt under utkjøpsklausulen på €45 millioner (£35.7 mill.). Les saken her.

Torsdag 28. august:

21.19: Di Marzio, som er blant de mer pålitelige kildene, melder i kveld at Shinji Kagawa er nære en overgang tilbake til Dortmund. Summen? £10 millioner, med ytterligere to millioner i add-ons. Klubbene skal være kommet langt i forhandlingene.

20.42: Ifølge The Guardian har Valencia og Juventus lagt inn bud på Javier Hernández, og budene skal ha vært på mellom 12 og 15 millioner pund. Dette var vi inne på tidligere i dag, og Jamie Jackson skriver også at dette kan få United til å beholde Welbeck.

Rapporten i tweeten under er litt motstridende til Guardians sak, siden det her er snakk om et lån:

Vi vet heller ikke noe om påliteligheten her.

19.43: Det høres ikke ut på dette sitatet som om Juventus ønsker å miste Vidal, men samtidig: Hva ellers kan han si? Det er altså ikke lett å trekke konklusjoner enda.

16.40: En rekke medier melder at Aston Villa har lagt inn bud på Tom Cleverley. De fleste oppererer med at budet skal ligge på rundt åtte millioner pund.

The Times meldte også om bud fra Hull City, og Daily Telegraph meldte både Hull og Everton som konkurrenter for Aston Villa.

15.15: Ingen tvil om at Martin Ødegaard er i vinden. Men har United håp om å få napp? Les saken her.

14.55: Ifølge Sport Witness bekrefter Valencia interesse for Shinji Kagawa. Les saken her.

14.05: Guardian-journalist Jamie Jackson melder at Juventus og Valencia byr på Chicharito.

13.55: Ingenting nytt i Vidal-saken.

11.30: Manchester United forhørte seg om Xabi Alonso for et par uker siden. Da var svaret fra Bernabeu at Alonso var 100 prosent innstilt på å bli. Nå er midtbanespilleren bare en legesjekk unna å signere for Pep Guardiolas Bayern München. Disse opplysningene kommer fra den kjente fotballjournalisten Guillem Balague. Han har særdeles gode kilder i Real Madrid så det er all mulig grunn til å feste lit til opplysningene.

11.20: Etter gårsdagens seier mot Besiktas melder flere aviser at Arsenal-manager Arsene Wenger avkrefter at klubben kommer til å forsøke seg på Danny Welbeck.

11.15: Flere meldinger på morgenkvisten angående Vidal. Daily Mirror hevder at United kommer til å gjøre alt for å sikre seg Juventus-spilleren og Daley Blind fra Ajax skal også være en spiller Louis van Gaal kommer til å gi gass for å sikre seg.  Om United gjør alvor av planene om å hente Blind vil de måtte betale opp mot 20 millioner pund skal vi tro The Sun.

07.55: Gazetta dello Sport hevder at Juventus har takket nei til Uniteds bud på €43 millioner (£34.2 mill.) for Arturo Vidal.

07.45: The Telegraphs Mark Ogden melder at United har fornyet interessen for William Carvalho. Den 22 år gamle midtbanespilleren skal være verdsatt til rundt £24 millioner.
Samtidig skal Louis van Gaal ha gitt Ed Woodward beskjed om å finne kjøpere til Javier Hernandez, Anderson og Shinji Kagawa, men gjerne også til Danny Welbeck og  Tom Cleverley dersom det skulle dukke opp noen gode bud.

Onsdag 27. august:

20.30: Crystal Palace kunne tidligere i dag bekrefte at Neil Warnock er klubbens nye manager. Det er stor sannsynlighet for at Wilfried Zaha, som har vært på utlån fra United i Cardiff, vil bli managerens første signering og returnere til moderklubben på utlån.

17.00: Ifølge Ajax direktør, Marc Overmars, vil en overgang for Daley Blind kun være aktuell skulle klubben få rett pris for spilleren. Det er Daily Mail som hevder dette. Les saken her.

14.25: Daily Star hevder at Edwin van der Sar var på Aon Training Ground i går, for å bistå i forhandlinger om en overgang for Daley Blind fra Ajax. Les saken her.

14.05: Football-Italia.net viser til «rapporter i britisk presse, hvor det fremgår at Nemanja Vidics Internazionale kan komme til å by på Shinji Kagawa. Japaneren som var så uheldig å skade seg tidlig i tirsdagens kamp mot MK Dons, og dermed ikke fikk sjansen til å markere seg, er trolig enda nærmere utgangsdøren etter kjøpet av Ángelo Di María. Les mer her.

12.50: Dårlig nytt fra Italia, dersom Tuttosports påstand medfører riktighet:

10.55: Back on! Ifølge Daily Mails vanligvis velinformerte Ian Ladyman, er United nå i seriøse samtaler med Juventus om en overgang for Arturo Vidal. Les  her.

08.25: Så har vi sett det også: Daily Star antyder at United kan komme til å gjøre et fremstøt overfor Liverpools Joe Allen. Det nevnes et bud på £20 millioner for den 24 år gamle walisiske midtbanemannen. Les her.

Tirsdag 26. august:

Les også: Siste nytt om Ángel Di María finner du her.

17.50: The Independent var først ut med saken, men nå melder også The Mirror at Arturo Vidal skal være neste mål for United etter at overgangen til Ángel Di María er i boks. Men chilenerens kneskade skal være ett problem, og ledelsen i United skal være interessert i å forhandle frem en avtale basert på prestasjoner og antall kamper. Les mer her.

15.10: Daily Mail påstår at Real Madrid er i samtaler om en overgang for Uniteds 21 år gamle uruguayanske back, Guillermo Varela. Real skal i utgangspunktet ønske seg en låneavtale med sikte på å innlemme spilleren på B-laget sitt, kjent som Castilla, men det kan fort bli en permanent avtale til £4 millioner. Varela ble hentet til Old Trafford fra Montevideo-klubben Peñarol for et år siden, i en avtale verdt £1.75 millioner. Les mer her.

12.05: Om vi skal tro Daley Blinds agent, har han ikke hørt noe fra United.

09.50: The Sun melder at Oliver Girouds forventede tre måneders skadefravær, kan gjøre Danny Welbeck aktuell for en overgang til Arsenal. Fra før av skal «kanonenes» Nord-London-rivaler, Tottenham, ha signalisert interesse for den 24 år gamle United-angriperen.

09.10: The Independent mener at Arturo Vidal kan bli nestemann som dukker opp på Old Trafford. Louis van Gaal ønsker seg ham, men United stiller seg fortsatt skeptisk til chilenerens kne. Klubben ønsker seg derfor en kompleks avtale basert seg på antall kamper han makter å gjennomføre, skriver avisen. Les mer her.

08.10: Ifølge «danske rapporter» kan Anders Lindegaard være på vei til Celtic på lån. Skottene solgte Fraiser Foster til Southampton tidligere i sommer, og har behov for en ny førstekeeper. Les mer hos MUFC Latest.

Andre rykter mandag 25. august:

22.40: Ángel Di María ser ut til å bli klar, og om ryktene Andy Mitten har hørt stemmer, så kommer snart Daley Blind også:

19.25: Indirekte United-relatert fra pålitelig journalist:

Om Samuel Eto’o går til Everton så betyr kanskje det at en Welbeck-overgang dit er mindre aktuelt? Everton er en av klubbene som har blitt sterkest linket til vår Manchester-fødte angrepsspiller.

14.00: AC Milan skal ha uttalt at de ikke vil selge Nigel de Jong. Så får vi se….

08.30: Ifølge den italienske avisa La Nazione er United nå i førersetet i kampen om Juan Cuadrado. Fiorentinas kantspiller kommer fra Colombia, er 26 år og vil kunne bekle vingback-rollen på begge sider.  En overgangssum på 40 millioner euro er nevnt, men det skal United ikke være interessert i å betale. Les saken hos Sport Witness her.

07.30: Normalt velinformerte Mark Ogden i The Telegrahp skriver at United kommer til å gå for nederlenderne Daley Blind og Nigel de Jong, så fort Angel di Maria er klar. Arturo Vidal i Juventus er fortsatt høyt på ønskelista, men det skal være billigere og enklere å få de Jong for åtte millioner pund. Les saken her.

07.00: Sami Khedira avslo søndag et skifte til Premier League. United har vært en av klubbene som har vært koblet til Reals tysker.

Powered by Labrador CMS