Er på Carrington!

SISTE DI MARÍA-NYTT: Di María er på Carrington, og United er enige med Real Madrid om en overgangssum.

I denne saken vil vi oppdatere med det viktigste som skjer av utvikling i Di Marias trolige overgang til United.

23.03 – er på Carrington, og sum avtalt:

Ifølge Daily Mail skal Di María være på Carrington! Det melder også Jamie Jackson i The Guardian med flere:

Prisen skal være lavere enn tidligere antatt, og det virker som om det er enighet om prisen nå:

Men den medisinske testen skjer sannsynligvis først i morgen, ifølge Mark Ogden, og får støtte:

22.28 – blir det i morgen?

Tiden drøyer, og det ser ikke ut til å skje noe på Carrington av interesse. Derfor:

22.09 – hva foregår på Carrington?

Di María er ikke på vei til Carrington om dette stemmer.

21.27 – medisinsk test på Carrington?

Våre menn i Manchester har gjort en observasjon her som kanskje kan tyde på at den medisinske testen vil bli utført på Carrington.

21.22 – Di María i Manchester? 

Er dette et bilde av Di María i Manchester? Marca melder i alle fall at han er til stede.

21.15 – Sky Sports & co forlater Carrington

Det ser ikke ut som om det skjer noe på Carrington, men våre menn blir igjen litt til for sikkerhets skyld.

20.35 – oppdateringer fra våre menn i Manchester

Vi har folk i Manchester også, og Eivind Brennhovd Holth og Bjarte Valen har foretatt en liten sjekk ved Bridgwater Hospital, der Uniteds medisinske tester ofte blir gjennomført. Der var det lite aktivitet – foreløpig! Videre har de nå ankommet Carrington.

Det er ellers snakk om at flyet lander 20.50 norsk tid, men det er på ingen måte bekreftet informasjon enda.

19.05 – spiller ikke:

Real Madrid har sin serieåpning mot Córdoba klokka 20.00, og det overrasker vel ingen at Ángel Di María ikke er en del av kamptroppen. Ja, det hadde vel strengt tatt vært et sjokk om han plutselig var med der.

18.15 – på vei til Manchester?

Mange av dere kjenner sikkert til den godfølelsen en har når en setter seg på flyet til Manchester, og om en ganger den følelsen med tolv så får en den følelsen Di María vil ha på flyet. Og er han på vei nå? Twittermeldingene under kan tyde på at han er på vei. Han skal være fotografert på flyplassen i Madrid.

Vi tar uansett et stort forbehold angående de bildene: Også i går lå det nemlig bilder på nettet av Di María på flyplassen på vei til Manchester…

16.50 – kan fortsatt skje mandag?

Jamie Jackson i The Guardian skriver at overgangen fortsatt kan skje mandag kveld. Partene er fortsatt et stykke fra hverandre, skriver han, men begge parter skal være trygge på å få overgangen i havn. Det vil skje før heller enn senere, ifølge en kilde. Uniteds direkte forhandlinger med Real, heller enn via en tredje part som med Mata-overgangen, hjelper kraftig på overgangens tempo.

Les mer her.

13.40 – alt klart tirsdag?

Informasjonen som kommer fra ulike medier varierer. PA skriver nå at United håper å ha Di Maria-overgangen klar i løpet av tirsdagen.

13.10 – kommer mandag kveld:

Ifølge fotograf Craig Norwood, som jobber mye mot United, så kommer Angel Di Maria til Manchester i privatfly mandag kveld. En annen fotograf, Matt McNulty, har lagt ut en såkalt flight-plan, men uten at united.no vet om den medfører riktighet.

 

12.00 Lunsj-sjekk i Manchester.

Ifølge Sky Sports kommer Angel Di Maria til Manchester rundt lunsjtider mandag for å gjennomføre legesjekken sin. Les saken her.

11.30, Det nærmer seg enda mer.

Jamie Jackson i The Guardian mener at alt kan bli klart mandag – selv om det ikke er satt et tidspunkt for legesjekk foreløpig.

Mandag 10.30 – spanske aviser:

Den spanske avisa AS skriver at Di Maria reiser til Manchester mandag for å gjennomføre legesjekken, og for deretter å skrive under for United. De nevner en overgangssum på 80 millioner euro.

En annen spansk avis, Marca, skriver at overgangssummen ender på 75 millioner euro, men at det kan bli 15 millioner euro mer om diverse klausuler slår inn.

Mundo Deportivo skriver at overgangssummen er på 70 millioner euro.

Det er altså usikkerhet rundt prisen, men det blir ny britisk rekord og således også ny rekord for United.

Engelske aviser mandag morgen

Ifølge Sky Sports’ ekspert på spansk fotball, Guillem Balague, ender overgangssummen på 63,9 millioner pund.

Han skriver at Di Maria er ventet i Manchester mandag, og at det så skal jobbes for å få den 26 år gamle argentineren klar til kampen mot Burnley, som spilles borte klokka 13.45 lørdag.

Les saken her.

Daily Mirror mener at det er snakk om en overgangssum på 60 millioner pund, men at avtalen kan ende på 72 millioner avhengig av hvilke klausuler som slår inn. De siterer Marca på opplysningene, og mener at spilleren presenteres som Uniteds og Englands nye rekordkjøp enten mandag eller tirsdag.

dimariaronaldo (650 x 358)
PÅ VEI: Di Maria vil reise til Manchester, sikkert etter å ha blitt fortalt om United av Cristiano Ronaldo.

Di Maria vil få en ukelønn på £ 190.000.

Les saken her.

Mark Ogden i The Telegraph er mye enig med de andre. Han nevner en overgangssum på cirka 60 millioner pund, og at United håper å ha alt klart i løpet av 48 timer.

Les saken her.

Craig Hope i Daily Mail mener Real Madrid vil gjøre det de kan for å få overgangssuimmen til å nære seg 75 millioner, men at den allerede er på cirka 68 millioner pund. De legger også til at Di Maria vil fly til Manchester mandag. De understreker imidlertid at både United og Real ønsker å få til denne avtalen nå.

Les saken her.

Oliver Kay i The Times påpeker at United fortalte pressen at det foreløpig ikke er enighet, men han mener også at dette kommer til å gå i orden. Di Maria vil så få 7er-drakta i United.

The Sun skriver at United trodde alt var klart for en overgang på 55 millioner pund, bare for at Real ville ha 75 millioner pund. Dermed fortsetter samtalene.