– Alltid bak Rooney og Rvp

Ikke alle i engelsk presse var imponert, og Tony Cascarino spør om ikke Chicharito bør dra.

Publisert Sist oppdatert

The Times, Tony Cascarino:

Man skal ikke synes synd på Javier Hernandez. Han er en spiller man burde beundre. Han er god nok til å score 20 mål hver sesong i Premier League – og kan sånn sett sammenliknes med Premier Leagues beste. Han kommer imidlertid aldri til å inneha nøkkelrollen hos Manchester United.

Han har ikke Robin van Persies magi, kan ikke ta frispark som de andre og kan ikke styre en kamp som Wayne Rooney kan det. Det han har er instinkt og posisjonering. (…) Det er vanskelig å se situasjonen endre seg, og derfor har fremtiden hans blitt diskutert. Han kommer imidlertid aldri til å komme foran Rooney og Van Persie i køen når det gjelder å starte mot Arsenal til helga, og 25 år gammel må han spørre seg selv om det er akseptabelt. Av og til kommer man til et veiskille i karrieren, og han er der nå.

Kvalitetsmessig er han bak en Van Persie, Rooney, Luis Suarez eller Daniel Sturridge, men hvis han startet alle kamper for en klubb så ville han ikke vært langt unna å være ligaens toppscorer. I stedet kommer han ofte inn fra benken med noe å bevise. Normalt klarer han det  – eller så kan det også bli som mot Sociedad – at han bommer på den store sjansen fordi han er desperat etter å lykkes og prøver for hardt. (…) Man lurer på om ikke han fortjener bedre enn det.

fellainirealsThe Times, James Ducker:

Manchester United er ubeseiret i åtte kamper, men å snakke om at de har funnet seg selv etter denne kampen blir å dra det for langt. De bommet på kjempesjanser, en straffe, fikk et rødt kort og nok en filme-kontrovers. Sånn sett gikk nesten alt som kunne gå galt, galt for David Moyes. Den eneste trøsten er at laget fortsatt topper Champions League-gruppen sin. (…) Arsenal vil også like det de så – med unntak av noen glimt like etter Robin van Persies inntreden så var United under pari.(…)

Det virker som om David Moyes’ advarsel til Ashley Young ikke har nådd frem, siden han gjorde lite for å stoppe ryktet om å være engelsk fotballs største filmer. Filmingen endrer heller ikke det faktum at han er blitt den store hakkekyllingen blant United-fans. (…) Marouane Fellaini sliter fortsatt også i United-trøya, og det hele endte med rødt kort på nok en kveld han bare kan glemme.

The Guardian, Andy Hunter:

[poll id=»35″]David Moyes ser ut til å nå frem med sin fotball i United, men Ashley Young ser ikke ut til å bry seg om advarslene hans om å filme – etter nok et «fall». (…) United burde imidlertid vunnet i Spania uten den kontroversen. (…) Shinji Kagawa imponerte både på venstrekanten og senere også da han ble flyttet inn sentralt. (…) Sjansene United skapte var også store nok til at de burde forbedret statistikken sin som viser bare to seirer på 22 turer til Spania.

The Independent, Ian Herbert:

Den regntunge kvelden var ille nok, men Ashley Young gjorde den bare verre. (…) Man skulle ønske at Young vile gjøre det han kunne for å få United-fansen på sin side igjen, men i stedet ble det rettferdighet da Robin van Persie misbrukte straffen. (…) United ga altfor lett fra seg ballen, Fellaini var heller ikke denne gangen på bølgelengde med de rundt seg og Chris Smalling surret bort flere sjanser med dårlige innlegg fra høyrekanten.

Daily Mail, Ian Ladyman:

Avisa går i strupen på Young, med en sak om Keane og Wilkins-kommentarer, en egen kommentar hvor de kaller Young patetisk og en sak hvor de kronologisk tar for seg alle Youngs fall. I tillegg er det negativt fokus på Fellaini – siden de har laget en sak på leggen til en Sociedad-spiller etter et møte med belgierens knotter.

Spillerbørsen deres er som følger: De Gea 6, Smalling 6, Ferdinand 6, Vidic 7, Evra 6, Valencia 5, Fellaini 5, Giggs 6, Kagawa 5 (Jones 90), Rooney 6 (Van Persie 63 6), Hernandez 5 (Young 64).

The Telegraph, John Percy:

Dessverre for Moyes handlet alt etter kampen om Youngs filming i stedet for at fokus faktisk var på at United hadde gjort en god jobb i Spania.

The Sun, Neil Custis:

Nå venter den store testen – et besøk fra serielederne Arsenal.

Vinner United den så vil avstanden mellom de to lagene bare være fem poeng. Taper de vil det være 11 poeng. Det kan være enten eller for Uniteds gullkamp. Hvis Young starter så vil alt han gjør bli vurdert med argusøyne, og problemet er at filmingen hans kan koste United. Han kan nemlig nå bli lagt i bakken i 16-meteren, men vil en dommer virkelig dømme etter å se denne og tidligere øyeblikk? Sjansene er nok større for adnan Januzaj tar venstrekanten i den kampen. Han er tross alt en spiller som har stjålet overskriftene for alle de rette grunnene denne sesongen.

Manchester Evening News, Stuart Mathieson:

Vidic, Ferdinand, Evra, Giggs, Kagawa og Young får en 7er på børsen, mens alle de andre får 6ere.

Powered by Labrador CMS