– Den siste de bør selge

Gary Neville mener at David de Gea er i stand til å vinne kamper på egen hånd.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea har definitivt reist seg etter noen svake øyeblikk tidlig i United-karrieren, og har vært en av Uniteds beste spillere denne sesongen.

Sisteskansen har ved flere anledninger vartet opp med matchvinnende redninger, som mot Everton, da han stod som en levende vegg.

Gary Neville er blant dem som tidligere har kritiserte spanjolen, men nå er United-legenden av en helt annen oppfatning.

– De Gea er den spilleren jeg vil si at Manchester United absolutt ikke har råd til å selge. Han har forbedret seg enormt. For et par år siden kritiserte jeg ham i Monday Night Football etter noen feil mot Spurs, fordi jeg mente at feilene hans kunne hindre United i å vinne ligaen. De hadde sluppet inn mål i 19 kamper, skrev den tidligere United-backen i Daily Telegraph.

Engelskmannen mener at United ikke har råd til å slippe ham til Real Madrid.

– Jeg ser spekulasjonene om at Real Madrid vil kjøpe ham for 25 millioner pund. Han er den siste jeg vil solgt om jeg var United-manager, for hvilken sum som helst. Etter den Spurs-kampen husket folk kritikken, men de glemte at jeg også sa at han kan bli en av verdens beste.

Neville synes at De Gea har tatt store steg.

– Han trengte bare å utvikle seg og bli mer moden både fysisk og mentalt. Nå ville en ikke solgt han for hvilken pris som helst, og Manchester United bør prøve å beholde ham de neste 5-7 årene. Han vinner kamper for dem nå.

Powered by Labrador CMS