– Løgn og bedrag, Mirror!

Stol ikke på alt du leser! Det skriver Anthony Martial villig under på.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds fransk angriper har reagert med undring på et oppslag i lørdagens utgave av Daily Mirror. Han beskylder rett og slett avisens Chris Hatherall for å ha fabrikkert et intervju med ham.

Under overskriften: «Anthony Martial insists Manchester United fans haven’t seen him at his best yet», siteres 21-åringen på at «dette er en viktig sesong for meg, og jeg ønsker å bli bedre enn i fjor. Jeg tror ikke at dere har sett den virkelige Martial i Man United ennå. Jeg vet at jeg kan gjøre det bedre, jeg vet at jeg gjøre mer».

Videre i saken siteres han blant annet på at det er treneren som bestemmer hvor han kan være til best nytte for laget, og at José Mourinho avgjør hva som er best «for meg personlig og for laget».

“Jeg har aldri gitt dette intervjuet…og i alle fall ikke til dere!”

Anthony Martial

Problemet med «intervjuet», som du kan lese i sin helhet her, er at det ifølge Martial selv, er fiktivt, og at han aldri har uttalt seg til Chris Hatherall.

Dette fremgår av en melding han har sendt ut på Twitter, hvor han stiller spørsmålet: «Hei, MirrorFootball – hvem ga dere disse svarene? Jeg har aldri gitt dette intervjuet…og i alle fall ikke til dere!»

Passende nok har Martial inkludert Pinocchio i meldingen, Disney-figuren hvis nese bare vokste og vokste desto mer han løy.

Powered by Labrador CMS