Klikket for første gang

Mourinho skal ha klikket i garderoben, og opptrådt svært kjølig overfor spillerne også på trening dagen derpå.

Publisert Sist oppdatert

United gikk på et stygt tap mot Huddersfield i helga, etter en uhyre svak 1. omgang.

Det fikk selvsagt Jose Mourinho til å reagere.

Etter kampen var han ikke nådig med spillerne sine da han møtte pressen, og det var han tydeligvis ikke underveis, heller.

The Suns United-journalist, Neil Custis, har kilder i United-miljøet. Han skriver at Mourinho kastet frakken sin i gulvet i garderoben i sinne i pausen, før han gikk rett i strupen på spillerne.

Det skal være første gang som United-manager at Mourinho reagerer slikt.

Ifølge avisa skal 54-åringen ha gjort det fullstendig klart for spillerne at fremtiden deres i klubben var i fare hvis det noen gang ble en reprise av det han så de første 45 minuttene.

REAGERTE STERKT: Men utblåsningen førte dessverre ikke til at 0-2 ble til poeng borte mot Huddersfield.

Daily Mirrors David McDonnell skriver at Mourinho skal ha vært svært skuffet også da spillerne møtte til trening igjen dagen etter Huddersfield-kampen, en skuffelse som ga utslag i at han skal ha opptrådt svært kjølig overfor spillerne.

McDonnell hevder at forholdet mellom Mourinho og spillerne nå for første gang settes på prøve, og at noen av spillerne mente han gikk for langt i sin kritikk lørdag.

Så er det selvsagt mulig å avvise dette som ren og skjær spekulativ tabloid-journalistikk, men det er verdt å vite at både Mirror og The Sun har kontakter i United, uansett om enkelte fans liker å mislike begge avisene.

– Slo oss på holdninger

United reduserte til 2-1 etter Mourinhos utblåsing lørdag, men skapte for få sjanser og tapte til slutt fortjent mot Huddersfield.

Etterpå sa han blant annet følgende.

 Vi fortjente å tape. Laget som ville mest og som var mest aggressive vant.

– De slo oss på holdninger i dag.

Laget som spilte denne kampen med følelser, intensitet og vilje vant. Vi fortjente ikke bedre.  Det var konsekvensen av hvordan vi fremstod i førsteomgang. Det laget fortjente å bli straffet.

– Selvfølgelig bekymrer det meg. Jeg husker ikke en gang en treningskamp hvor holdningen har vært så dårlig.

– Man kan tape fotballkamper mot en motstander som er bedre, men ikke fordi motstanderen hadde bedre holdninger.

Les saken her: Les hva Mourinho sa om kampen

Så kan man bare håpe at Mourinhos reaksjon faktisk fører til at det tar lang tid før vi opplever en ny «Huddersfield-kamp».

Powered by Labrador CMS