– Vil være Fergusons største prestasjon

Engelsk kommentator mener seriegull vil være større enn trippeltriumfen i 1999.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Daily Mirrors David McDonnell i en kommentar tirsdag.

Journalisten trekker spesielt frem den ekstreme økonomiske forskjellen det nå er mellom United og City.

– Sist vi telte hadde Sjeik Mansour brukt 450 millioner pund på spillere på de tre og et halvt årene som har gått siden han kjøpte klubben. Legg til astronomiske lønninger og andre betydelige utlegg i det å drive klubben, så har han brukt én milliard pund siden han investerte i City.

– Kontrasten er stor til Old Trafford der Uniteds nettoutgifter på spillere de siste fem sesongene bare er 56,9 millioner pund – mindre enn hva Aston Villa, Sunderland og Stoke har brukt i samme periode, skriver McDonnell.

Han mener også at Sir Alex tar gullkampen personlig.

– Han gjorde misnøyen offentlig da City lagde sin «Welcome to Manchester»-kampanje med Carlod Tevez, og under en turné i Asia for tre år siden så kalte han City «en liten klubb med en enkel mentalitet». Han gjorde narr av tidligere City-topp Garry Cooks retorikk, og viste glede ved å sette dem på plass.

– Europa har vært en stor skuffelse for United, men kan United-spillerne gjøre opp for det med å slå City i gullkampen så vil klubben – og manageren – sementere sin posisjon som den beste innen fotballen.

Her kan du lese hele McDonnells kommentar (på engelsk).

Powered by Labrador CMS