– Viste det Rooney kunne før

Mye om Romero, Schweinsteiger, skadene, Rooneys rolle og mer i avisene etter 1-0-seier i Frankrike.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet litt av det engelske aviser skriver om onsdagens 1-0-seier i Frankrike.

Merk: Det er også stort fokus på Wayne Rooneys fremtid i avisene. Det kan du lese om i ryktespalten vår.

The Independent, Ian Herbert:

Praten før kampen handlet mest om to spillere – Wayne Rooney og Luke Shaw – som begge ser ut til å være på vei ut. Rooneys representanter skal være skuffet over Mourinhos uttalelser på tirsdagens pressekonferanse, men kampen viste at det ikke var behov for kapteinen.

Juan Mata var kveldens beste spiller, og han leverte touchene og kreativiteten som Rooney en gang gjorde det, mens Zlatan nok en gang viste Rooney hva man kan få til i en alder av 35 hvis man virkelig tar vare på kroppen sin.

VISTE ROONEY: 35 år gamle Zlatan.

Daily Mail, Chris Wheeler:

“Disse skadene er imidlertid en påminnelse til Wayne Rooney om at flaksen kan endre seg…”

Chris Wheeler, Daily Mail

United utvikler seg stadig, selv uten Wayne Rooney. Det er nå fem kamper siden kapteinen sist var med. Det har gitt fem seirer, 11 mål og kun en baklengs. Det eneste negative på en kveld hvor United spilte seg frem til de 16 siste i Europa Lague var skadene til Mkhitaryan og Carrick. (…)

De skadene er imidlertid en påminnelse til Wayne Rooney om at flaksen endrer seg, skader skjer, og at han fortsatt kan ha en rolle å spille for United.

Manchester Evening News, Rob Dawson:

Jose Mourinho tøyser ikke. Han kunne valgt andrelaget mot St. Etienne, men valgte i stedet et lag som liknet ganske så mye på et toppet lag. (…) Den gode formen fortsetter dermed, og United reiser til Wembley fulle av selvtillit.(…)

Sergio Romero er en undervurdert andrekeeper. Dette var hans niende kamp fra start denne sesongen, og han har holdt nullen sju ganger. Han var komfortabel med alt St. Etienne møtte ham med torsdag kveld. (…)

GOD: Sergio Romero har løst vikariatet for David de Gea godt.

Skadene til Henrikh Mkhitaryan og Michael Carrick er en bekymring. (…) Kanskje Wayne Rooney og Luke Shaw kommer med i finaletroppen likevel? (…)

De Gea, Valencia, Herrera, Pogba og Zlatan vil starte for United mot Southampton, men ellers er det faktisk en del plasser som er usikre.

The Times, Paul Hirst:

Det er en stor smell for Jose Mourinho å miste Carrick og spesielt Henrikh Mkhitaryan før ligacupfinalen. (…) Armeneren scoret sitt tredje mål på seks kamper torsdag, og vil sårt bli savnet.

Spillerbørsen i The Times: S Romero 6 — A Young 7, E Bailly 5, C Smalling 7, D Blind 7 — P Pogba 8, M Carrick 7 (sub: Scwheinsteiger 62, 6) — J Mata 8 (sub: Rojo 64, 6), M Fellaini 6, H Mkhitaryan 8 (sub: Rashford 25, 7) — Z Ibrahimovic 7.

Daily Mirror, Steve Bates:

Jose Mourinho kommer trolig til å be til til høyere makter for at Mkhitaryan rekker søndagens ligacupfinale. Armeneren er nemlig blitt den kreative i Uniteds lag. (…)

FRUSTRERT: Verken Micki eller Marcus smilte nevneverdig da de måtte bytte onsdag kveld.

Sergio Romero viser også at han er en bra mann for cupkampene, og kanskje, hvis statistikken betyr noe, så har han kanskje en sjanse til å starte mot Southampton. (…)

Premier League-lagene har normalt sett Europa League som en irriterende distraksjon, men for United betyr turneringen nå mye. De er videre til de siste 16 for tredje gang på fem år, og turneringen er kanskje lagets beste sjanse til å nå Champions League neste år (EL-vinneren går til CL). (…)

Kampen viste også at Bastian Schweinsteigers karriere fortsatt ikke er over. Han kan til og med ende denne sesongen med en ny medalje rundt halsen.

The Sun, Wally Downes Jr.:

Sergio Romero vet innerst inne at David de Gea er langt foran ham i køen, som en av verdens beste keepere. Likevel, hvis han blir vraket etter tre strake seirer og kun en baklengs, så vil det gjøre vondt søndag. (…)

Eric Bailly må jobbe mer med avgjørelsene sine. Det var fullstendig unødvendig å bli vist ut etter to gule kort på tre minutter, spesielt siden United ledet 4-0 sammenlagt og det bare var en halvtime igjen å spille. (…)

Hvis Michael Carrick ikke rekker søndagens ligacupfinale, så kan kanskje Bastian Schweinsteiger gå fra zero til hero for United ved å få spille på Wembley.

JOKER: Kan Schweinsteiger spille en mye større rolle enn forventet utover i sesongen?
Powered by Labrador CMS