– Shaw strålte

AVISRUNDEN: Men britiske aviser slakter Radamel Falcao.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld forsøkte Louis van Gaal og hans mannskap på det ingen andre lag har klart før ham denne sesongen: Å vinne over Chelsea på Stamford Bridge.

Men hva skjedde? Chelsea scoret 1-0 og stengte døren og vant med minst mulig margin. – The usual, som Arséne Wenger svarte journalisten som informerte ham om sluttresultatet på Stamford Bridge etter at han selv hadde slått Reading i FA-cupsemifinalen.

Men hva hadde engelske aviser å si til Manchester Uniteds prestasjon, som ifølge Van Gaal var sesongbeste?

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

– Luke Shaw hisset på seg noen Manchester United-supportere da han innrømmet at han ikke visste om han skulle feire eller ei om han hadde scoret mot barndomsklubben sin på Stamford Bridge, skriver journalisten på MEN sine sider.

– Shaws karriere har ennå ikke tatt helt av, men angrepsbidragene hans overskygget omtrent samtlige av hans lagkamerater lørdag.

– Valencia er bare en midlertidig løsning på høyrebacken, han sliter til og med å ta innkast og det kan faktisk fremdeles være håp for Rafael da Silva.

SHAW: Luckhurst er imponert.
SHAW: Luckhurst er imponert.

Daily Mail, Dan Ripley:

– Du må ikke være en overentusiastisk United-supporter for å ha fått med deg at Radamel Falcao har slitt voldsomt på Old Trafford i år. Målene har ikke kommet for colombianeren – som bare har fire mål i United-drakta denne sesongen – etter å ha signert på lån fra Monaco, skriver Mail-journalisten.

– Men ikke bare har han gått siden 31. januar mot Leicester uten mål – men han har ikke hat et skudd på mål i Premier League – og han har spilt ti kamper siden det. I løpet av den tiden har han dradd i land £3,080,000 i lønn.

– Falcao startet Manchester Uniteds 0-1-tap for Chelsea, og til tross for å ha spilt alle 90 minuttene for laget som hadde ballen over 70 % av tiden, slet han med å komme inn i kampen.

FALCAO: Får det glatte lag.
FALCAO: Har ikke imponert.

The Telegraph, Mark Ogden:

– Chelsea vil – fortjent – stikke av med seriegullet, men med Uniteds opptreden i denne kampen sendte Louis van Gaal et lite skremmeskudd foran tittelkampen i 2015/2016-sesongen, skriver Ogden.

– United dominerte kampen i lange perioder, til tross for at fire nøkkelspillere manglet, og føler nok at de tapte ufortjent.

– Men med et United som er klare for å bruke mye penger i sommer, antyder fremgangen Louis van Gaals lag har vist de seneste ukene at de vil bli tittelutfordrere neste år.

Daily Mirror, Jacob Murtagh:

– Folk hevet øyenbrynen da blåtrøyene solgte Juan Mata til Premier League-rivalene sine i fjor. Spanjolen har vært helt grei for United, men viste lite av seg selv i returen sin til gamlearenaen. Så lite at han ble tatt av 20 minutter før slutt, mens Adnan Januzaj kom inn og erstattet ham, skriver journalisten i Daily Mirror.

– Luke Shaw har bare spilt en liten rolle for United siden £27 millioners overgangen fra Southampton i sommer. Men 19-åringen ble tatt inn i laget igjen av Van Gaal for hans 13. Premier League-start denne sesongen. Og tenåringen betalte tilbake Old Trafford-sjefen med en imponerende offensiv forestilling etter å ha nedløpt hele venstreflanken.

Chelsea v Manchester United - Premier League
Powered by Labrador CMS