Dagbok fra USA

Vi ser fram til den siste kampen i statene.

Publisert Sist oppdatert

Det at klubben skal ut i sin tredje treningskamp i natt (norsk tid), betyr samtidig at hjemreisen nærmer seg med stormskritt for united.no sin utsendte.

Vi har i snart i ti dager fulgt Manchester United tett i USA, og etter oppgjøret i Houston skiller vi lag for denne gang med spillerne. De reiser til Mexico, vi tilbake til Norge.

Men først skal vi fokusere på lagets siste test i statene. Selv om det bare er pre-season det er snakk om, leverte United to mindre gode forestillinger i Philadelphia og spesielt Kansas City.

I Texas blir motstanderen mye bedre. All-Star-laget til MLS blir, som Sir Alex Ferguson allerede har påpekt, den tøffeste og viktigste kampen under oppholdet.

Det at det er den «viktigste» er for øvrig ikke ensbetydende med at kampen er viktig. Det er fortsatt bare en treningskamp.

Mest av alt blir det spennende å få et glimt av Javier Hernandez. Han får rundt en halvtime mot MLS All-Stars, og han er grunnen til å glede seg litt ekstra til det som skal skje på Reliant Stadium.

Igjen sitter vi i presseboksen, og vi følger selvsagt kampen live på united.no.

Følg Jon Martin Henriksen på Twitter.

Powered by Labrador CMS