Giggs mister CSKA

VIDEO En fortsatt kneskadet Ryan Giggs er definitivt ute av tirsdagens Champions League-møte med CSKA Moskva. Og dessverre, han er ikke alene.

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand (legg), Nemanja Vidic (legg) og Ji-sung Park (kne) har heller ikke klart å riste av seg sine respektive skader, og deler skjebne med den walisiske veteranen, mens Dimitar Berbatov fortsatt er usikker.

Bulgareren fikk seg et spark i kneet under lørdagens Premier League-møte med Blackburn, og deltok ikke på Uniteds mandagstrening.

Heller ikke Wayne Rooneys kampdeltakelse er garantert; ikke fordi han er skadet, men fordi konen, Coleen, fortsatt venter på å føde parets første barn. Hun er nå innlagt på sykehuset, og begivenheten kan finne sted når som helst. (Det meldes nå at fødselen er overstått, og at Rooney-familien er blitt påplusset ett medlem. Det ble en gutt. som etter sigende skal få navnet Kai Wayne).

Fletcher er klar igjen

– Darren satt på innbytterbenken på lørdag og skal spille på tirsdag, bekreftet Sir Alex på mandagens pressekonferanse.

Og manageren viste tydelig glede over å ha sin midtbanesliter tilbake etter kneskaden som oppsto på landslagssamling for snart en måned siden:

– Jeg tror de fleste nå har fått med seg at Darren er en mann for de store anledninger. Vi har vært klar over det lenge, men nå synes det som om også de fleste andre har innsett at han er en svært viktig spiller for oss.

– Han har vært savnet i noen av den senere tids nøkkelkamper, så det skal bli godt å få ham tilbake.

Rio til bekymring

Når det gjelder Rio Ferdinand og hans bekymringsfulle skadeproblemer, sa Ferguson følgende:

– Jeg kan bare si at han sliter med en skade i leggen, og slike skader kan ofte være problematiske. Uten hvile og skikkelig behandling kan slike skader føre til at spillere blir sendt på banen uten å være 100 prosent friske.

– Men Rio jobber godt med saken, så forhåpentligvis vil vi se fremgang (før søndagens kamp mot Chelsea).

Kilde: ManUtd.com

Se Sir Alex på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS