Da Valencia fløy høyt

Manchester United var storfavoritter hjemme mot russerne 3. november 2009. I bortemøtet hadde United allerede vunnet 1-0 takket være en scoring av Antonio Valencia, men hjemme på Old Trafford fikk United uventet tøff motstand.

Gjestene tok ledelsen etter 25 minutter ved Dzagoev, før Michael Owen bragte balanse i det berømte regnskapet bare fore minutter senere. Da forventet de fleste at United ville male det russiske storlaget i senk, men i stedet var det CSKA som gikk opp til 3-1 etter mål av Krasic og Berezutsky.

Med bare drøye seks minutter igjen på kampuret våknet endelig United. Først reduserte Paul Scholes til 2-3, før et langskudd av nettopp Antonio Valencia på overtid gikk via Shchennikov og i mål.

United gikk videre fra gruppen og møtte AC Milan i åttedelsfinalen. Det endte med 3-2-seier i Milano og hele 4-0 hjemme på Old Trafford.

I kvartfinalen møtte United Louis van Gaals Bayern München og ble slått ut på bortemål etter 4-4 sammenlagt (1-2 og 3-2).

Her ser du høydepunktene fra kampen. (Vi beklager den noe dårlige billedkvaliteten og den ganske så uforståelige kommenteringen)