– En annen type fotball

– I Premier League er det angrep, angrep, angrep. I Europa må vi være taktisk kloke, sier Marouane Fellaini.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter CSKA Moskva borte onsdag kveld og med seier i den russiske hovedstaden tar United et stort steg mot avansement i årets Champions League.

Men det vil ikke bli noen enkel jobb for United, og Marouane Fellaini mener United må opptre meget smart for å returnere til Manchester med tre poeng.

– Slik jeg ser det er kamper i Europa mer taktiske. Vi møter gode lag og det er en annerledes fotball som spilles. I England er det angrep, angrep, angrep, mens det i Europa handler mye mer om taktikk, sier Fellaini i følge Daily Mail.

SIKRET CL-SPILL: Marouane Fellaini ble matchvinner mot Crystal Palace i London i vår. Den scoringen sørget i praksis for at United var klare for kvalifisering til Champions League.
SIKRET CL-SPILL: Marouane Fellaini ble matchvinner mot Crystal Palace i London i vår. Den scoringen sørget i praksis for at United var klare for kvalifisering til Champions League.

Marouane Fellaini legger muligens press på sin manager Louis van Gaal når han sier United må være smarte i Russland. Mot Arsenal fikk Van Gaal kritikk for både laguttak og måten han la opp taktikken på, men mot Everton var situasjonen snudd på hodet, og 0-3-tap ble snudd til 3-0-seier.

Det som i alle fall er sikkert er at Uniteds Champions Leagie-gruppe er vidåpen ettersom alle lag har vunnet én og tapt en kamp og samtlige fire lag står med tre poeng.

Skal United gå videre kreves fullt fokus, sier Fellaini.

– Vi har vunnet én og tapt én. Alle har tre poeng i gruppen så vi må bare fortsette å vinne våre kamper. Først denne og så på Old Trafford. Der har vi to kamper til å sørge for at vi kvalifiserer oss på. Men alt kan skjed, så vi må være fokusert, påpeker Fellaini. 

Powered by Labrador CMS