– Seier, og intet annet

Tre poeng mot CSKA vil bortimot sikre avansement fra gruppespillet.

Publisert Sist oppdatert

Full pott i de to innledende kampene (1-0 over Besiktas og 2-1 over Wolfsburg) har nemlig ført United dit hen at klubben står overfor muligheten til NESTEN å kunne sementere seg en plass i turneringens utslagsfase.

Normalt anses ti poeng som nok til videreavansement, og med seier i kveld og enda tre kamper igjen på agendaen – to av dem hjemme på Old Trafford, vil det unektelig se svært lyst ut for turneringsvinnerne fra 2008.

Derfor er det nesten slik at en tar seg i å lure på om det kan ha sneket seg inn en falsk sikkerhetsfølelse allerede før kveldens møte med CSKA. En slik tanke avvises imidlertid kontant av Sir Alex:

– Nei, det er det ingen fare for, sier han i et intervju med MUTV.

– Spillerne vet hvor viktig europacupfotball er, både for dem selv og klubben. De har nådd finalen to år på rad, og hvem ønsker vel ikke å spille en europacupfinale i Madrid? Så enkelt er det.

– Videre er ni poeng et attraktivt antall som bortimot vil få oss videre fra gruppespillet – og det med tre kamper igjen å spille. For meg er det derfor svært viktig å gå seirende ut av kveldens oppgjør, sier en kamplysten United-manager.

Stillingen i Gruppe B før kveldens kamper:

Klubb

Sp.

V

U

T

Mål

P.

Manchester U

2

2

0

0

3-1

6

Wolfsburg

2

1

0

1

4-3

3

CSKA Moskva

2

1

0

1

3-4

3

Besiktas

2

0

0

2

1-3

0

Hva mener du om seiersmulighetene i Moskva, og vil du – i motsetning til Sir Alex, si deg fornøyd med for eksempel et uavgjortresultat? Logg inn og kommentér!

Powered by Labrador CMS