CL-motstanderen gjorde jobben

Les United.nos spionøyne på Champions League-rivalene.

Mens Manchester United valset over Everton på bortebane og vant 3-0, var også samtlige av resten av lagene i gruppe B i aksjon lørdag ettermiddag og kveld.

Men både CSKA Moskva, som United møter onsdag, og Wolfsburg gjorde også jobben lørdag ettermiddag, tapte PSV Eindhoven poeng hjemme mot Excelsior.

CSKA Moskva 3–2 Ural

Hjemmelaget innfridde, og det med tidligere United-spiller Zoran Tošić på assistlista. Men ikke uten problem.

Kirill Panchenko sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare to minutter, men Gerson Acevedo utlignet 20 minutter senere. Seydou Doumbia og Pontus Wernbloom sørget for 3-1, og Spartak Gognievs sene utligning var til liten trøst for bortelaget.

Det er jevnt i den russiske divisjonen, så selv om Ural ligger på en 6. plass på tabellen, er de bare syv poeng over nedrykksstreken. Men i toppen er det imidlertid ikke like jevnt.

CSKA Moskva har hele åtte poeng mer enn ligatoer og byrival Lokomotiv Moskva. I Champions League er det helt jevnt, og alle fire lag står med tre poeng etter to kamper spilt.

Bibras Natkho and Roman Eremenko var skadet i helgen, og det er usikkert om de er tilbake før møtet med United.

Wolfsburg 4–2 Hoffenheim

Kruse brukte bare ett minutt på å sende Wolfsburg i føringen, før Bas Dost økte til 2-0 fem minutter senere. Etter en knapp halvtime spilt, reduserte Hoffenheims Jeremy Toljan til 2-1. Like etter pause, utlignet Jonathan Schmid – men til ingen nytte, da Max Kruse scoret to mål og sørget for 4-2-seier til ulvene.

Fjorårets serietoer i Bundesliga ligger nå på en fjerdeplass på tabellen, hele 12 poeng bak Borussia Dortmund, og henholdsvis fem og fire poeng bank Borussia Dortmund og Schalke 04.

Carlos Ascues, Felipe Lopes og Robin Knoche er alle fremdeles skadet for Wolfsburg, og det er usikkert når de er tilbake. Luiz Gustavo er imidlertid tilbake.

PSV Eindhoven 1–1 Excelsior

Dermed endte det 1-1. Davy Pröpper scoret for PSV.

På tabellen ligger Phillip Cocus menn på tredjeplass, fire poeng bak tabelleder Ajax.

Andrés Guardado og Luuk de Jong er skadet for PSV.