Sjefens planer for midtuka

Paul Pogba er en av flere unggutter som kan få prøve seg i Ligacup-oppgjøret mot Crystal Palace.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson vil bruke onsdagens kamp mot Crystal Palace til å gi spillere etterlengtet kamptrening, samtidig som noen av ungguttene skal få en smak på førstelagsspill. Ifølge ManUtd.com har han hintet om at Paul Pogba kan få sin første kamp fra start for førstelaget, mens Ravel Morrison også er svært aktuell for en plass i troppen.

– Også er det spillere som Mame Biram Diouf og Federico Macheda som trenger kamptrening. Zeki Fryers, Rafael og Fabio er også mulige kandidater, i tillegg til Chris Smalling. Jeg kommer til å stille med en ung tropp mot Crystal Palace, men jeg er litt usikker på den sentrale midtbanen. Det er mulig jeg bruker Pogba der, men vi får vente og se, sier Ferguson.

United-manageren er ikke redd for at det skal slå tilbake på han å bruke en ung og urutinert tropp, snarere tvert i mot:

– Vi har vunnet to finaler på Wembley med unge spillere, noe som er viktig for å innføre en vinnerkultur blant ungguttene. Det gir dem også en indikasjon på fremskrittene de gjør, sier han.

Kvartfinalen mot Crystal Palace spilles på Old Trafford 20.45 onsdag.

Powered by Labrador CMS