Utslått

United gikk på et flaut tap mot Crystal Palace i ligacupen.Les kampreferat og gjenopplev kampen live her.

Det skulle vært en enkel vei til semifinalen av ligacupen.

Det endte med en real nedtur.

For United røk 1-2 mot Crystal Palace etter ekstraomganger.

Her kan du lese vårt kampreferat fra kampen.

Det var en elendig 1. omgang, og lagene gikk til pause med 0-0. United kjørte opp tempoet etter pause, også inspirert av en god innbytter, Ravel Morrison, men ut av ingenting scoret Darren Ambrose etter et skudd i vinkelen fra 35 meter. Federico Macheda utliknet like etter på straffe, men United slet med å skape klare sjanser i resten av kampen, og dermed kunne Championship-laget avgjøre med et dødballmål i ekstraomgangene.

Det ble ikke noe bedre av at Fabio og Rafael begge måtte forlate banen med mistenkte strekkskader.

Her er Uniteds lag: Amos, Rafael (Pogba), Evans, Smalling, Fabio (Fryers), Valencia, Gibson, Park, Diouf, Berbatov (Morrisn), Macheda.
Resten av benken: Lindegaard, Cole, M Keane, Lingard
<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=b50ba3f774/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=b50ba3f774″ >Manchester United – Crystal Palace</a></iframe>