Stolt av Zaha

Ian Holloway er stolt av sin gamle elev, og tror Zaha får spille i ligaen for United når tiden er inne for det.

Publisert Sist oppdatert

Ian Holloway tok over Crystal Palace i fjor høst, og klarte å føre klubben opp i Premier League etter en spennende kamp mot Watford på Wembley i mai. Wilfried Zaha var en viktig bidragsyter til opprykket, og Holloway skjuler ikke akkurat sin begeistring for ham.

inni_sak_ian_holloway
Stolt av Zaha: Ian Holloway.

– Jeg har aldri vært i en klubb hvor hele stadion synger «han er for god for dere» før. Det han kunne gjøre var så sensasjonelt, så unikt, at jeg tidvis måtte fnise, uttaler den fargerike Crystal Palace-manageren, som også skryter av hvordan Zaha holdt hodet kaldt selv om agenter og fotballskoprodusenter maste om alt de kunne ordne for han.

– Jeg var så stolt av den gutten at jeg kan ikke få sagt det, sier Holloway ifølge Croydon Advertiser.

Unggutten har blitt sammenlignet med Cristiano Ronaldo, noe som kanskje er litt i overkant, men sammenligningen er likevel forståelig. Som Ronaldo kan Zaha gjøre det utroligste ting med en ball, og mye av forbedringspotensialet ligger i å utnytte teknikken mest mulig effektivt.

– Jeg kan huske Ronaldo gjøre fullt av overstegsfinter, uten å komme seg noen vei. Hvor han er nå er takket være Manchester United, mener Holloway, som ikke virker å være bekymret over at Zaha hittil ikke har vært på banen for United i ligaen. Kanskje kommer ligadebuten mot gamleklubben på lørdag.

– Zaha er en absolutt fryd å kjenne, og jeg ønsker han alt det beste. Jeg spurte om å få låne ham på deadline day…bare i tilfelle. Men David [Moyes] vil velge ham for Manchester United når tiden er inne for det.

– Hvis det fins en bedre klubb for ham å gå til så må noen vise meg det, sier Holloway ifølge Daily Mirror.

Powered by Labrador CMS