Bom, bom, bom for Palace

Uniteds neste motstander har helt glemt hvordan det er å score.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld spiller United sin første hjemmekamp i årets ligacup. Crystal Palace, som til daglig spiller i Championship, er motstandere i kvartfinalen, og Sir Alex sa søndag at han kommer til å stille med bortimot samme lag som har spilt i kampene mot Leeds og Aldershot tidligere i cupen.

Det kan bety spilletid for Ravel Morrison, Paul Pogba og Ezekiel Fryers, for å nevne noen av unggutta.

Les hva Sir Alex sier om laguttaket her.

Målløse

Samtidig er det klart at United onsdag møter en motstander som helt har glemt hvordan det er å vinne. Og score. For selv om Palace fortsatt flørter med play off-plass i Championship, scoret de ikke ett eneste mål i november. Det betyr selvfølgelig at de heller ikke vant noen av de fem kampene de spilte i den måneden.

Det er faktisk gått 458 minutter siden London-laget forrige gang fant nettet.

I helgas kamp mot Millwall skapte laget sjanse på sjanse, men uten å lykkes foran nett. De misbrukte også et straffespark, og det var Glenn Murray (bildet over) som var syndebukken. Ifølge rapportene kunne han scoret hat trick også før han misbrukte straffen.

– Målene kommer

Manager Dougie Freedman ber uansett spillerne sine om å glede seg til kampen på Old Trafford.

– Selv om vi ikke har scoret mål, så har vi i alle fall skapt sjanser. Derfor kommer også målene til å komme.

– Spillerne må uansett nyte kampen på Old Trafford. De må gi fansen, som har stått side om side med oss gjennom nedrykksproblemer og da vi ble satt under administrasjon, en fantastisk kveld.

– Det er utrolig å tenke på at vi møter Manchester United som en av de åtte gjenværende lagene i turneringen. Hvem skulle tro at det kom til å skje?

Kampen sendes på Canal + onsdag kveld. Kampstart er 20.45.

PS. Chris Foy er valgt ut som dommer til onsdagens kamp. Han har dømt oss fire ganger det siste året. Det endte i tre seirer og ett tap.

Powered by Labrador CMS