Ronaldo drømmer om Moskva

Cristiano Ronaldo har sett Champions League-finalen 1999 om igjen og om igjen for å få den rette inspirasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds nummer 7 legger ikke skjul på at en tur til Moskva i mai, og å løfte det store trofeet der, er høyt prioritert.

– Det er en fantastisk turnering, og det ville være en stor opplevelse å vinne den. Hver eneste spiller her ønsker å vinne Champions League og skape historie i United.

United var pioneren i Europacupen da United detok i 1956/57, men det er kun i 1968 og 1999 som United har gått til topps. Ja, det er også de eneste gangene United har nådd finalen.

– Jeg er enig med manageren i at United burde vunnet mer enn to ganger. Dette er en fantastisk klubb med suverene spillere og herlige supportere. Manchester United er den største klubben i verden.

Ronaldo satt som 14 år gammel gutt hjemme i Funchal og så på TV da Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær scoret målene i den dramatiske avslutningen på finalen mot Bayern München 26. mai 1999. Etter at han kom til United har han sett 1999-finalen flere ganger på dvd.

– Jeg har sett finalen mange ganger på TV hjemme i Manchester, og jeg har tenkt på hvordan det vil være å vinne Champions League.

Mange mener at United per nå er det beste klubblaget i verden. Ronaldo er ikke uenig, men hever en advarende pekefinger mot å ta ut noe på forskudd.

– Kanskje vi er det beste laget i Europa nå, men vi må ikke glemme Arsenal, Liverpool, Chelsea og Barcelona.

– Likevel; vi er i en god posisjon nå. Å vinne 2-0 borte over Roma er et veldig, veldig sterkt resultat. Alle guttene vet at hvis vi fortsetter sånn, har vi en stor sjanse til å vinne Champions League.

Kilde: Daily Mail.

Powered by Labrador CMS