– Vil ha Ronaldo i United-trøye

Wayne Rooney har planene klare for testimonial-kampen sin.

Publisert Sist oppdatert

Neste sommer vil Wayne Rooney ha gjennomført 12 år i United-trøya, og da vil United ære han for de årene.

Rooney skal allerede ha planene klare, skriver Daily Mail.

Ronaldo returnerer?

Ønsket motstander er ikke overraskende Everton, og det er jo bare et par måneder siden Rooney selv ikledde seg Everton-trøya i en testimonial for Evertons Duncan Ferguson. Hvis ikke Everton kan eller vil står Barcelona eller Bayern München høyt på spissens ønskeliste.

THOSE WERE THE DAYS: Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney jubler etter mål mot Derby desember 2007. Kan det bli reunion neste år?
THOSE WERE THE DAYS: Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney jubler etter mål mot Derby desember 2007. Kan det bli reunion neste år?

Samtidig ønsker Rooney å hente tilbake Cristiano Ronaldo til kampen, slik at han atter blir å se i en United-trøye. David Moyes, som var manageren hans i både Everton og United er også ønsket som deltaker.

Alt til veldedighet

Tidligere sørget testimonial-kampene for at pensjonerte fotballspillere fikk med seg litt penger inn i pensjonisttilværelsen, men nå er ikke det lenger nødvendig. Rooney har derfor bestemt seg for at alle inntektene fra kampen går til en av veldedighetsorganisasjonene han samarbeider med. De fire er NSPCC, Alder Hey Childrens’ Hospital, Claire House Children’s Hospice og Manchester Uniteds egen veldedighetsorganisasjon.

– Jeg vil takke alle for at denne testimonial-kampen blir en realitet, men mest av alt vil jeg take fansen for den utrolige støtten de har gitt meg og laget etter at jeg ankom United. Kampen vil bli spesiell for meg og familien, men jeg håper også at den blir en eneste stor feiring for alle som er involvert. Kanskje klarer vi også å komme med et par overraskelser, sier Rooney.

Ed Woodward er også fornøyd på kapteinens vegne.

– Jeg er glad for at fansen får sjansen til å feire Waynes utrolige år i klubben med denne kampen. En karriere som startet med hat trick i debuten og nå står han med 236 mål. Han har vært en sentral figur i en av klubbens mest suksessfulle perioder, med seirer i klubb-VM, Champions League, ligacupen og også fem ligagull, sier Woodward.

Testimonial-kampen kommer til å spilles i august.

waynerooneyferguson (650 x 358)
SLIK SÅ DET UT: Da Wayne Rooney spilte for Everton i Duncan Fergusons testimonial tidligere i høst.
Powered by Labrador CMS