rangnick2222

To kamper på tre døgn: – Det bekymrer meg ikke

Publisert Sist oppdatert

De fleste 37-åringer ville ligget halvdøde etter bare 10-15 minutters spill i en Premier League-kamp.

Det er imidlertid få 37-åringer som er som Cristiano Ronaldo.

Lørdag kveld avgjorde han med tre flotte scoringer på 82 minutter i 3-2-seieren mot Tottenham.

Tirsdag kveld er målet selvsagt å gjøre det samme en gang til.

Men kan han klare det så kort tid etter lørdagen?

– Han tar godt vare på seg selv og kroppen sin. Han vet hva som skal til, så nei, jeg er ikke bekymret for at det er så kort tid mellom kampene, sier Ralf Rangnick.

– Men kan han score tre mål til? Det får vi se på.

– Prestasjonen hans mot Tottenham var i alle fall god, om ikke veldig god, men dette handler ikke bare om Cristiano. Det handler om alle i laget.

– Vi så jo i de første 45 minuttene i Madrid hva vi ikke må gjøre. Så handler det om å forstå det taktisk, sier Rangnick.

rangnickl33242

Tyskeren hadde imidlertid ingen klar formening om hvorfor det løsnet for spissen mot Tottenham.

– Det er vanskelig for meg å svare på. Det var en del diskusjon om ham før kampen, men han viste hvor profesjonell han kan være og på hva slags nivå han kan levere på. Det var veldig viktig for oss.

– Han er jo en av spillerne som kan utgjøre en forskjell for oss, og det vil være bra om han kan levere på samme nivå igjen som mot Tottenham.

Da Alex Telles på pressekonferansen ble spurt om konsekvensene av et tap tirsdag, så brøt Rangnick inn.

– Jeg ville heller spurt ham om hvor stor boost det kan gi om vi vinner. Dette er en fantastisk mulighet til å være blant Europas åtte beste lag, og det er dermed målet vårt. Leverer vi som mot Tottenham og kanskje 10-20 prosent bedre så er jeg sikker på at vi kan vinne tirsdag.

– Vi vil konkurrere med Europas beste

United-manageren ble spurt om Uniteds rykte er avhengig av en seier, siden det ikke er veldig ofte de siste årene at United har nådd kvartfinalen i Champions League.

Allerede klare for kvartfinalen av Champions League:

 

  • Real Madrid
  • Bayern München
  • Liverpool
  • Manchester City

Gjenstående kamper:

  • Man. United – Atletico Madrid (1-1 fra første kamp)
  • Ajax – Benfica (2-2 fra første kamp)
  • Juventus – Villarreal (1-1 fra første kamp)
  • Lille – Chelsea (0-2 fra første kamp)

For Rangnick handler det imidlertid mest om egne ambisjoner.

– Det handler om våre egne sportslige ambisjoner. Vi er veldig ambisiøse. Vi vil videre. Vi vil vise at vi kan konkurrere med Europas beste. Derfor skal vi gjøre alt vi kan for å vinne tirsdag.

– Er det å vinne Champions League nå en bedre mulighet for å nå Champions League neste sesong enn å klare det via topp fire i ligaen?

– Det gir ikke mening å diskutere. Champions League er en turnering vi er høyst motiverte for å lykkes i, men det er jo et par andre gode lag igjen også.

– Så er det tre ukers pause etter denne kampen, og uansett når vi kommer til hjemmekampen mot Leicester tidlig i april så vil vi gjøre alt for å vinne den.

– Ja, vi vet at vi ikke kan gi bort særlig mer med poeng videre, men vi kan bare ta vare på oss selv videre, sa United-manageren.

Mer fra Rangnick:

Powered by Labrador CMS