– For nonchalant

– Vi startet kampen svært bra, og den tidlige scoringen burde gitt oss den roen vi trengte, sier Sir Alex Ferguson etter kveldens seier over Inter.

Publisert Sist oppdatert

– Dessverre begynte vi å gi fra oss ballen i farlige posisjoner på banen, og det resulterte i at Inter kom inn i kampen og skapte sjanser som lett kunne resultert i scoring(er).

– Jeg syntes det ble for mye hælspark og unødige flikker til spillere som ikke var der, og vi var helt klart heldige som kunne gå til pause med ledelse, fortsetter manageren. Tidvis følte jeg at vi spilte med 'selvmordstaktikk' utpå der, men heldigvis fikk vi gjort noen grep.

– På tampen av første omgang la jeg om til 4-5-1 med Rooney på venstreflanken, og trakk Giggs inn sentralt. Dette syntes jeg vi fikk betaling for. Giggs fikk taket på Cambiasso, og jeg syntes vi var klart bedre i andre omgang, enn før pausen.

– Vi fikk målene våre på gusntige tidspunkt i kampen, og jeg følte vi hadde god kontroll på oppgjøret etter at Ronaldo headet inn 2-0, avslutter, en tross alt, svært fornøyd Sir Alex.

Powered by Labrador CMS