Ryktesaker, uke 25

Matic kan bli United-spiller førstkommende uke, skriver ESPN.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 25. juni:

21.40: ESPNs Mark Ogden pleier å ha god peiling på hva som rører seg rundt Manchester United, og skriver søndag kveld at Nemanja Matic kan bli United-spiller allerede til uken.

Prisen kan bli så mye som 40 millioner pund for midtbanespilleren, og Mourinho ønsker at Matic skal signeres før United reiser til USA og pre-season.

Tiemoue Bakayoko skal ha vært Mourinhos førstevalg, men Monaco-spilleren skal ha kommet til enighet med Chelsea. Dette åpner døren for Matic til United.

Ogden skriver også at Internazionale og United står fast når det kommer til Ivan Perisic. Den italienske klubben skal kreve 55 millioner euro for kroaten, noe United ikke skal være villig til å betale.

17.35: Sven-Göran Eriksson var Rooneys landslagssjef mellom 2002-2006, og har nå kommet med sine betraktninger om spissens fremtid, ifølge MEN.

Eriksson kan fortelle, fra egen erfaring, at livet i Kina absolutt ikke er å kimse av, og poengterer at spillere generelt blir veldig godt behandlet i Kina.

– (…) Jeg tror Rooney ville fått en positiv opplevelse av landet, hvis det er det han velger. Han har en familie, men du finner internasjonale skoler i storbyene og jeg er sikker på at de ville gjort alt for å få han til å føle seg til rette.

17.25: Paul Pogba har (igjen) snakket om landsmann Antoine Griezmann. Les mer om det her!

15.10: Internazionale virker ikke spesielt interessert i å senke prisen på Ivan Perisic, og dermed kan en overgang for kroaten bli vanskelig å gjennomføre. Det kan igjen føre til at United må se på andre alternativer, skriver Mediaset Premium.

Det skal dreie seg om Fiorentina-spiller Federico Bernardeschi, som ikke ønsker å skrive under ny kontrakt med klubben. 21-åringen er også sterkt ønsket av Juventus og Chelsea.

Bernardeschi står med 14 mål og fem målgivende denne sesongen.

12.30: Ronaldo til United-ryktene forsvant omtrent like fort som de dukket opp, og Michael Carrick er ikke den som ønsker å blåse liv i det hele igjen.

– Alle vet hvor god han er og hva slags karriere han har hatt. Jeg kan ikke involvere meg i om han kommer tilbake til United eller om han blir i Madrid. Det er ikke min sak. Jeg var heldig som fikk spille med han, se hvordan han trener, det var en sann glede. Vi får se hvordan situasjonen utspiller seg over de neste ukene og månedene, sa Carrick til Sky Sports.

12.20: Matteo Darmians fremtid på Old Trafford er høyst usikker. Juventus skal ønske seg italienerens tjenester – og United skal være villig til å selge for den rette prisen.

MEN skriver på søndag at United forhandler med Barcelona om Jordi Albas tjenester.

Det har ikke vært de store indikasjonene på at United er ute etter en ny venstreback, noe som i så fall må regnes som gode nyheter for Luke Shaw. Lokalavisen henviser i saken til Diario Gol, som ikke er viden kjent for sin treffsikkerhet.

10.30: Chelsea skal overtale Juventus til å selge venstreback Alex Sandro med en bud på 70 millioner euro. Juventus på sin side planlegger å reinvestere pengene på Matteo Darmian og Mattia De Sciglio, hvis vi skal tro Corriere della Sera.

Darmian vil koste Juventus 18 millioner euro skriver avisen.

10.15: Mourinho er klar for å bruke i overkant av 100 millioner pund i sommer på én spiller, men det er ikkeCristiano Ronaldo. Spilleren Mourinho mener United må få inn i sommer, uansett pris, er Tottenhams Harry Kane, skriver Sunday Mirror.

Tottenham vil neppe la sin stjernespiss forlate London i sommer, men Mourinho skal ha bedt ledelsen om å legge inn et bud selv ikke Levy kan si nei til.

Klubben jobber også med å få en avtale med Alvaro Morata på plass.

10.00: Arsene Wenger har sett seg ut Anthony Martial som et alternativ hvis han ikke klarer å lokke Kylian Mbappe til Arsenal i sommer, skriver Daily Mail.

Wenger frykter, ifølge saken, at det noe anstrengte forholdet mellom han og Mourinho vil være en utfordring – og ønsker derfor å friste Woodward med 40 millioner pund for Martial, en sum det vil være vanskelig å takke nei til for en spiller som ikke starter regelmessig.

Avisen skriver også at United er villige til å la Chris Smalling gå i sommer, men ønsker å beholde Phil Jones i troppen. Eric Dier skal være førstevalget på sentral midtbane, men Nemanja Matic kan bli aktuell grunnet lavere pris.

Burde Woodward i det hele tatt vurdere et bud på Martial fra London-klubben?

Lørdag 24. juni:

17.50: Alvaro Morata ønsker at overgangen til Manchester United blir klar innen neste uke, hvis vi skal tro journalist Lucas Navarrete. Ifølge saken så ønsker ikke Morata å tvinge gjennom en overgang, og derfor ønsker agenten at United legger inn et tilfredstillende bud fortest mulig.

Real Madrid står fast på at de ønsker 80 millioner euro for spissen, men United ønsker å betale 70 millioner euro.

Hvis dette stemmer, er partene altså ikke langt unna hverandre hva gjelder pris.

15.20: Vi tar med at lokalavisen MEN skriver at United ikke har lagt inn bud på Fabinho, og at det rett og slett ikke er noen reell interesse for Monaco-spilleren.

Avisen kaller de siste Fabinho-intervjuene for en «desperat taktikk» fra spillerens side og fastslår at Fabinho ikke var listen Mourinho ga til Woodward før han tok seg sommerferie.

Saken, som kan virke på kanten til bitter fra journalist Samuel Luckhurst, tar også et oppgjør med kildekritikken blant supportere generelt. Saken kan du lese i sin helhet her.

15.05: Nesten skremmende stille på ryktefronten så langt denne lørdagen, men The Mirror skriver at Wayne Rooney kan risikere å sitte på benken i United neste sesong. Grunnen er enkel: Det er få, eller ingen, klubber som ønsker å betale det United ønsker. Lønnen Rooney krever er heller ikke spesielt lokkende for potensielle kjøpere.

Rooney-familien skal ha sine tvil om å fortsette livene sine i Kina, og det verste kjøpe-hysteriet har gitt seg noe i Kina med nye skatteregler.

Wayne Rooney er for tiden tilbake på Carrington, hvor han har tjuvstartet på treningen før sesongen sparkes i gang.

11.55: Benfica-talentet Nelson Semedo har blitt en fast gjenganger i ryktespaltene. Høyrebacken har vært linket hyppig til både Barcelona og United, men skal vi tro de siste rapportene fra O Jogo, så har Barcelona trukket seg ut av kappløpet grunnet den smått stive prisen på 50 millioner euro.

Det betyr at det er Manchester United som står igjen som favoritter, hvis de to klubbene kommer til en enighet om pris.

Saken kan du lese på engelsk her, hos Sport Witness.

11.40: På denne tiden i fjor så det mer eller mindre sikkert ut at portugisiske Renato Sanches ville bli United-spiller. Slik ble det ikke, til tross for at José Mourinho lenge har vært en beundrer av den energiske midtbanespilleren.

Etter overgangen til Bayern München, angivelig rett under nesen på Manchester United, har det blitt dårlig med spilletid. Ni kamper fra start, og nå senest degradert til Portugals U21-tropp.

Kicker melder at Bayern har senket prisen på Sanches til 26 millioner euro, noe som må være en overkommelig pris i dagens marked?

10.15: Fabinho er nå veldig nære en overgang til Manchester United, skriver rykteguruen Di Marzio. United skal ha lagt inn et bud på 50 millioner euro, bonuser inkludert, og dette skal ha satt fart på forhandlingene.

Noe interessant er det at Di Marzio skriver at Mourinho ønsker seg en vingback, og det er Fabinho. Spilleren har tidligere spilt back i Monaco, før han ble omskolert til sentral midtbane.

 

Fredag 23. juni: 

00.05: Tidligere MEN-journalist Rob Dawson, nå i ESPN, sitter på samme informasjon som Marca når det kommer til Álvaro Morata.

21.15: Siste nytt om Álvaro Morata kommer fra Madrid-baserte Marca som skriver at 24-åringen nå har gitt Real Madrid-ledelsen beskjed om at han ønsker å forlate klubben, akkurat slik Andy Mitten i sin siste spalte skrev at Manchester United har ventet på at han skal gjøre. Marca skriver at det virker sikkert at Morata vil ende opp i Premier League, selv om Zinedine Zidane skal ha gjort et forsøk på å overbevise spissen om å bli værende.

Situasjonen rundt Cristiano Ronaldo skal ikke ha påvirket Moratas ønske om et klubbytte, ettersom han uansett føler at sjansene for førstelagsspill er bedre alle andre steder enn i Madrid. Av José Mourinho skal 24-åringen ha fått forsikringer om at han vil spille en viktig rolle på Old Trafford.

Videre skriver Marca at Real Madrid ønsker 80 millioner euro for spanjolen, et krav de ikke vil gå vekk fra. Morata kommer tilbake fra ferie i neste uke. Alt han venter på er at klubbene skal bli enig.

17.20: Det har kommet flere uttalelser fra Fabinho.

ESPN forsøkte å lure Fabinho ut på glattisen, men klarte ikke å få noe ut av Monaco-profilen 🙄

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Friday, June 23, 2017

11.31: London Evening Standard skriver også om Bakayoko til Chelsea/Nemanja Matic til United-koblingen, og de skriver at Chelsea krever minst £40 millioner for Matic. Ifølge Manchester Evening News har serberen verbalt blitt enig med United om personlige betingelser.

10.02: Det har blitt snakket om at Mbappé har blitt fortalt at han kan forvente mye spilletid om han kommer til Real Madrid, og at en stjerne skal ut for å gjøre veien til førsteelleveren kortere. Nå melder vanligvis ganske pålitelige L’Equipe at det fort kan bli Gareth Bale, og at United i så fall vil prøve på å signere waliseren.

09.48: Chelsea har sikret seg 16-åringen Daishawn Redan, en spiller United også skal ha vært interessert i. Det skriver Daily Mail.

08.49: Vi har jo nevnt de siste dagene at Adnan Januzaj skal være på vei til Real Sociedad, og ifølge Daily Mail er det snakk om en overgangssum på £10 millioner. Det er en høyere sum enn det som har blitt rapportert andre steder.

United ønsker ifølge avisa også en tilbakekjøpsklausul.

08.46: Apropos spillere som blir brukt som venstreback: Matteo Darmian ser ikke ut til å kunne forvente spilletid på Uniteds høyreback med det første, men har blitt brukt med varierende hell på venstresiden av forsvaret. Han blir koblet med en rekke klubber i Italia denne sommeren, og det kan se ut som om det kanskje blir med to sesonger for Darmian i United.

Roma, Inter og Juventus har alle blitt linket til 27-åringen i det siste, og de siste dagene har han spesielt blitt linket til sistnevnte etter at Dani Alves var ferdig i klubben. Ifølge The Sun har Darmian ringt Mourinho for å si at han ønsker å gå til Juventus. Backen mener en slik overgang vil være bra for ham i forkant av VM.

Det snakkes om et lån i første omgang, med muligheten for å gjøre overgangen permanent for rundt £17,5 millioner neste sommer.

Sky Sports har også skrevet om Juventus’ Darmian-interesse.

08.34: Tidligere Manchester Evening News-journalist Rob Dawson skriver for ESPN at United er interesserte i å hente Jordi Alba fra Barcelona. Det skal samtidig være en aksept fra alle parter om at det vil være vanskelig å få i stand en avtale denne sommeren.

Alba fikk ikke tillit i flere viktige kamper sist sesong, og han vil ifølge artikkelen være villig til å gå til United om Barcelona bestemmer seg for at de ikke har behov for spilleren. Ståa akkurat nå skal ikke være slik.

08.24: Og apropos overganger som videre kan få følger for United: Kylian Mbappé linkes sterkt til Real Madrid, men ifølge Daily Telegraph er han villig til å vurdere en overgang til Arsenal, og ifølge Goal har PSG lagt inn et bud på franskmannen. Kan dette få noe å si for Uniteds jakt på Álvaro Morata, tro? Kanskje blir Real Madrid ivrigere på å selge for å få inn midler, men om Mbappé går til en annen klubb, så kan det kanskje gjøre de mindre villige til å la spissen gå?

Det er ikke godt å si, men United virker i alle fall ikke å være en sannsynlig destinasjon for Mbappé per nå.

08.20: Fra pålitelig journalist:

United har vært linket til Bakayoko, om enn mer til andre alternativer. Først og fremst betyr dette i alle fall at det øker sjansen for at Nemanja Matic vil kunne nærme seg en United-overgang – om vi skal tro rapportene om at Bakayoko til Chelsea ville kunne bety det.

Torsdag 22. juni:

22.04: Sport Witness omtaler et intervju med Fabinho på brasiliansk TV, der den defensive midtbanemannen ble spurt om koblingen med Manchester United, og om hva han ville gjort om det dukket opp en invitasjon om å spille for United.

– Det er en fristende invitasjon. Jeg ville først snakket med agenten min, og Monaco også, for å avgjøre alt [på] riktig [måte]. Men det er en fantastisk klubb, så jeg ville helt klart tenkt skikkelig over det.

Reporteren skal videre ha påpekt at øynene til Fabinho skinte mens han svarte, noe brasilianeren bare smilte av.

18.19: Brasilianske Globo Esporte, som vanligvis skal være pålitelige, melder om et United-bud på Marquinhos. Det skal ha vært tre konkrete bud på brasilianeren, og det største (€70 millioner, altså £61,7 millioner) skal ha vært fra United. Ifølge Sport Witness – som vi nok kan gå ut frå at forstår saken riktig siden skribenten er brasiliansk – så er det ikke noe som tyder på at dette nødvendigvis er noe helt ferskt. Sport Witness antar at budet kom før Lindelöf-signeringa.

18.04: Ikke så mye nytt (og ikke fra en kilde som får oss til å tenke «da det jo være sant»), men Calciomercato.it beskriver Ivan Perisic til United som «uunngåelig». Det er så «enkelt» som at klubbene må bli enige om pris, og det virker som om det handler mer om «når» enn «hvis». Sport Witness har sett nærmere på det hele her.

17.33: La Parisien (via Independent) siterer faren til Blaise Matuidi på at spilleren nå vil lytte til en eventuell interesse.

– For noen uker siden var Blaise mer interessert i å bli i PSG. Nå er situasjonen mye mer usikker. PSG, og spesielt deres nye sportsdirektør, har vært treg med å annonsere deres intensjoner. Derfor lytter vi oppmerksomt til henvendelsene fra andre klubber. Det er en følelse – korrekt eller ei – av at alt sagt [av PSG] i de siste månedene nå er eldre historie.

Spilleren har blitt linket til United, men ikke i like stor skala som enkelte andre midtbanealternativer – som Matic, Dier og Fabinho. Alle disse nevnes også i Independent-artikkelen, der det også står at Tiemoue Bakayoko (som hevdes å nærme seg en Chelsea-overgang, som vi blant annet har nevnt tidligere i dag) er spilleren Mourinho vil gå for om Matuidi skulle velge å bli i PSG. Independent skrev dessverre ikke hvem som har skrevet saken, så det er vanskelig å vurdere påliteligheten i den påstanden.

15.45: Monacos brasilianske midtbanespiller Fabinho kan bli den neste spilleren inn dørene på Old Trafford, skal vi tro denne artikkelen signert italienske Corriere dello Sport (på italiensk). United skal være så godt som enige med Monaco om en overgangssum på 35 millioner euro for den 23 år gamle brasilianeren, med mulighet for ytterligere fem millioner euro dersom visse bonusklausuler utløses.

13.00: Manchester United skal ha innfunnet seg med at Ronaldo neppe drar fra Real Madrid og har i stedet bestemt seg for å sette alle kluter til for å få Alvaro Morata til Old Trafford, melder The Sun. José Mourinho ønsker at en overgang for Morata skal være i boks før United drar på sommerens USA-opphold skal vi tro tabloidavisen.

12.20: Cristiano Ronaldo stanget inn Portugals vinnermål mot Russland i Confederations Cup og viste  at han ikke har latt seg påvirke altfor mye av spekulasjonene rundt fremtiden hans. Men når Confederations Cup, eller prøve-VM er unnagjort, vil Ronaldo sette seg ned med Ral Madrids mektige president Florentino Perez for å diskutere fremtiden, melder den spanske avisen Marca.

Og den fremtiden kan, skal vi tro avisen, fremdeles ligge et annet sted enn i Madrid. Marca skriver nemlig at Ronaldo skal være villig til å presse på for en overgang til franske PSG, og ikke United. PSG skal ha signalisert at penger ikke er noe problem med tanke på en overgang for portugiseren,

08.45: José Mourinho skal ha gitt Ed Woodward klar beskjed på at han ønsker å få Ivan Perisic på plass før United reiser til USA. Inter har så langt vært lunkne til Uniteds bud på rundt 35 millioner pund og har forlangt at United legger minst 44 millioner pund på bordet. Inter er imidlertid i pengetrøbbel og kan få reaksjoner fra UEFA om ikke klubben får inn 30 millioner euro innen utgangen av juni, melder Gazzetta dello Sport.

08.35: Real Madrid venter nå bare på at Manchester United kommer med et formelt bud på Alvaro Morata slik at klubben kan hente Kylian Mbappe fra Monaco, melder Diario Gol.

08.10: Chelsea skal være nær ved å sikre seg Tiemoue Bakayoko fra Monaco, og det vil i så fall bane vei for en overgang til United for Nemanja Matic, skriver Daily Mail. Chelsea-manager Antonio Conte skal ha gitt uttrykk for at han er villig til å lytte til bud på midtbanespilleren som skal ha et godt forhold til José Mourinho etter tiden deres sammen i Chelsea. 

Onsdag 21. juni:

20.35: Det er blitt noe stille rundt Internazionales Ivan Perisic, men en overgang til Manchester United er uunngåelig, skriver italienske Calciomercato.

Perisic skal selv ønske seg en overgang til United, og det beskrives som en mulighet man rett og slett ikke kan takke nei til, spesielt når du er blitt 28 år.

Inter, på sin side, venter bare på at det riktige budet skal komme. Saken kan du lese på engelsk her hos Sport Witness.

18.44: Det ble med én sesong i Juventus for 34 år gamle Dani Alves. Neste stopp skal være Manchester City – og dette vil nok sette ytterligere fart på ryktene rundt Matteo Darmian. Blant andre Di Marzio melder at nettopp vår italienske back er  Juventus sitt førstevalg til å erstatte Alves.

17.55: Adnan Januzaj ble aldri den spilleren i United som mange håpet. Under David Moyes var han blant de få lyspunktene, men det har stort sett gått én vei siden den gang. Nå melder France Football at vingen nærmer seg en overgang til spanske Real Sociedad.

Prisen skal være rett i underkant av ti millioner euro.

16.15: Portugisiske O Jogo skriver at United har bestemt seg for å signere portugisiske Nelson Semedo. Dette er ikke noe nytt for dere som leser ryktebørsen på daglig basis, men nå skal altså klubben gå videre med forhandlingene for å ta innersvingen på Barcelona. 

Prisen for 23-åringens tjenester skal ligge et sted mellom 35-50 millioner euro. 

Les saken som er gjengitt av Sport Witness her.

15.10: Bayern München har kommet med en uttalelse der de, ifølge tyske Sky, avkrefter alle rykter om at Robert Lewandowski er aktuell på overgangsmarkedet:

– Robert Lewandowski har en kontrakt med FC Bayern som nylig ble forlenget til 2021. Bayern vurderer ingen overgang for Lewandowski. Det er ingen samtaler med andre klubber, og det vil heller ikke finne sted. Dersom klubber forhandler med en spiller under kontrakt, risikerer de å bli straffet av FIFA. Spillerens agent har også forsikret oss om at han ikke har vært i samtaler med noen annen klubb.

13.50: Vi skrev tidligere i dag om Juventus-interessen for Matteo DarmianGazzetta dello Sport kommer med en lignende rapport som Di Marzio og konkluderer med at italieneren 100 prosent sikkert forlater Old Trafford, ifølge Sport Witness. Avisen har faktisk sett på sannsynligheten for hvor han ender og har på et eller annet vis kommet fram til følgende konklusjon:

Juventus 50%
Inter 30%
Milan 20%.

13.20: Vi har samlet den viktigste informasjonen om Uniteds spissjakt i en egen sak:

Ingen Cristiano Ronaldo? Ingen bud på Álvaro Morata? Er plutselig Robert Lewandowski aktuell?Forvirret? Her gir vi deg en grundig gjennomgang av status på overgangsmarkedet akkurat nå 🔥

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Wednesday, June 21, 2017

13.00: Ting skjer fort. Sky Sports kommer med samme rapporter om Robert Lewandowski som Guillem Balague, mens Bild på sin side omtaler et eventuelt salg om utelukket.

11.00: Er dette det endelige nådestøtet for et eventuelt Ronaldo-comeback? Tidligere rapporter har hevdet at José Mourinho ikke vil prioritere å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford, og nå skriver spanske AS at 32-åringen vil vurdere å bli værende i Real Madrid etter at Florentino Perez gikk ut offentlig og tok ham i forsvar. Ifølge avisen lyttet Ronaldo til det Pérez sa på luften sammen med flere portugisiske lagkamerater og skal ha gitt uttrykk for at han satte pris på støtten, selv om den kom sent. Likevel er det ventet at Ronaldo og Pérez vil sette seg ned og diskutere saken etter prøve-VM, selv om mye nå tyder på at 32-åringen blir der han er.

10.35: Skal Zlatan Ibrahimovic erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid? Et mulig scenario, hevder spanske Diario Gol i en artikkel gjengitt av Expressen, uten at vi kjenner kildens troverdighet.

09.50: Den anerkjente journalisten Guillem Balague er kjent for sitt store nettverk i fotballverden og skriver at Manchester United og Chelsea har kontaktet agentene til Robert Lewandowski. Den polske spissen skal være misfornøyd med tilværelsen i Bayern München på grunn av manglende støtte fra Carlo Ancelotti og lagkameratene. Selv skal Lewandowski være mest lysten på London, men ifølge Balague skal United være meget interessert i 28-åringen.

09.20: Florentino Perez avkreftet mandag at Real Madrid har mottatt bud på Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata og James Rodriguez, men ifølge spanske Don Balon skal klubben ha akseptert et bud på sistnevnte fra Milan. Rodriguez skal imidlertid ikke ønske seg til den tidligere stormakten og har avslått tilbudet. Avisen mener dermed at Manchester United er i førersetet, etter at både Paris Saint-Germain og Inter har avsluttet sin interesse for colombianeren.

08.30: Ifølge normalt sett godt informerte L’Equipe, vil Manchester United signere den tidligere PSG-juniorspilleren Aliou Badara Traore på en treårskontrakt. 16-åringen er midtbanespiller og forlot den franske hovedstadsklubben til fordel for en retur til amatørlaget Sarcelles i fjor, skriver Manchester Evening News.

07.30: Ettersom Daniel Alves skal nærme seg en overgang til Manchester City, skal Matteo Darmian være aktuell for å flytte motsatt vei til Torino. Mandag kveld meldte italienske Gianluca Di Marzio at United-backen er førstevalget til Juventus i en potensiell overgang i størrelsesordenen 20 millioner euro, tilsvarende drøye 17 millioner pund. Den italienske seriemesteren har også Mattia De Sciglio og Joao Cancelo på sin liste, men Darmian skal være førstevalget. Goal.com har en lignende rapport, uten at det fremkommer hvor informasjonen kommer fra.

Tirsdag 20. juni:

18.40: Den Real Madrid-vennlige avisen Marca skriver nå at José Mourinho rett og slett ikke ønsker Cristiano Ronaldo til Manchester United. Alder og  pris skal være de største bekymringene Mourinho har mot signeringen.

Avisen trekker også frem det noe anspente forholdet de to skal ha hatt mot slutten av Mourinhos tid som Real Madrid-trener.

16.20: Litt ut av ingenting kommer det flere rapporter fra Tyrkia som sier at United er enige med brasilianske Anderson Talisca om en overgang. Benfica-spilleren som for tiden er på utlån til tyrkiske Besiktas har tidligere snakket om å spille under José Mourinho, og gikk så langt som å si at følelsene var gjensidig.

– Alle spillere drømmer om å spille under Mourinho. Han ønsker meg – det har han gjort lenge – og jeg beundrer arbeidet hans. Jeg har hatt en god sesong, så vi får se hva som skjer, sa Talisca ifølge turkish-football.com.

15.00: Robert Lewandowski skal være misfornøyd med taktikken til Carlo Ancelotti i Bayern München. Ikke bare det, men han skal være lite imponert over sine lagkamerater som ikke gjorde nok for å sørge for at han ble Bundesligaens toppscorer forrige sesong.

– Robert fortalte meg at han ikke fikk noen støtte fra trener eller lagkamerater i sesongens siste kamp. Han var mer skuffet enn jeg noen gang har sett han tidligere, sa agent Maik Barthel ifølge Independent.

Bayern München vant kampen mot Freiburg 4-1, men Lewandowski noterte seg ikke for mål. Det gjorde at Dortmunds Aubameyang tok toppscorer-tittelen på målstreken.

14.00: Manchester United og Internazionale er fortsatt et godt stykke fra hverandre når det gjelder Ivan Perisic. Dette melder The Mirror.

United ønsker ikke å betale mer enn 26 millioner euro for den kroatiske angrepsspilleren, og har samtidig i bakhodet at Inter må få budsjettet sitt i orden før 1.juli.

Den italienske klubben står fast på at de ønsker 44 millioner euro – og skal ikke være villig til å forhandle på akkurat det.

12.40: Som de fleste nå har fått med seg, så er Cristiano Ronaldo i unåde hos skattefuten i Spania, noe som skal ha vært en direkte årsak til hans angivelige ønske om å forlate Madrid.

Nå har det blitt satt en dato for høringen av saken, og den finner sted helt i slutten av juli. Flere medier påstår at en avklaring rundt Ronaldos fremtid burde ha funnet sted innen den tid.

12.15: Nemanja Matic til United er tydeligvis populært, for nå skriver også Daily Mail om saken. Avisen skriver at Matics representanter har holdt kontakten med Mourinho siden portugiseren forlot Chelsea, og at spilleren selv er interessert i en gjenforening med Mourinho. En potensiell avtale avhenger av at Chelsea faktisk er villig til å selge til en rival, noe som absolutt ikke er gitt.

Eric Dier skal være førstevalget, men Tottenham ønsker ikke å selge midtbanespilleren.

11.50: For de av dere som venter på den daglige Álvaro Morata-oppdateringen, så kan vi fortelle at Florentino Pérez uttalte seg om situasjonen mandag kveld. Les mer om det her.

09.35: Det ser stadig mer ut som Dani Alves er på vei til Manchester City, noe som åpner en plass på backen i Juventus. Skal vi tro italienske Gazzetta dello Sport, eller MEN som gjengir ryktet, er Matteo Darmian et alternativ til å overta posisjonen, men avisen mener en overgang vil være vanskelig å få i havn.

09.10: The Sun skriver at Nemanja Matic frykter at hans siste kamp for Chelsea allerede er spilt – og den høyreiste serberen skal ønske seg en gjenforening med José Mourinho.

Avisen skriver at Matic innehar de kvalitetene Mourinho ønsker seg av en sentral midtbanespiller, men at Tottenhams Eric Dier også er et alternativ.

08.30: I går kunne vi fortelle at den portugiske avisen O Jogo skrev at United er interessert i Benficas talentfulle høyreback Nélson Semedo.

Senere fulgte den spanske avisen Mundo Deportivo (gjengitt av MEN) opp med lignende påstander. United skal ha lagt inn et bud på £30 millioner, men det er ikke sikkert at det er nok til å tvinge Lisboa-klubben til å selge.

Barcelona og Manchester City skal også følge nøye med på utviklingen.

Her kan du se hvorfor Mourinho skal ønske den lynhurtige høyrebacken i United:

08.25: Florentino Pérez har uttalt seg om Cristiano Ronaldo-sagaen, Alvaro Morata og James Rodriguez. Les mer om det her.

 

Mandag 19. juni:

15.42: Mark Ogden skriver i ESPN om hvorfor United holder litt tilbake når det gjelder en eventuell jakt på Cristiano Ronaldo.

14.09: Daily Telegraph har tidligere meldt at Tottenham har satt £50 millioner som sin pris på Eric Dier, en pris som nok er ekstra høy siden Dier er engelsk. Nå rapporteres det at Mourinho vurderer å betale dette for å få avtalen i boks. Det må uansett nevnes at det er Daily Star som rapporterer det, og de er jo ikke akkurat kjent som treffsikkerhetens høyborg.

13.08: Zlatan har mange tilbud, ifølge agent Raiola:

13.05: Om noen skulle være redde for at Bayern plutselig blander seg inn:

12.46: Portugisiske O Jogo, som har nokså variabel treffsikkerhet, melder at United vil legge inn (eller eventuelt allerede har lagt inn) et bud som til sammen er verdt €35 millioner (rundt £30 millioner) for Nélson Semedo. Benfica-president Vieira ønsker seg angivelig €40 millioner for å la høyrebacken gå.

12.26: Daily Telegraph har en sak om at West Ham ønsker seg Joe Hart, og at det fort kan bli et sesonglangt lån dit for City-målvakten, men skriver også at Mourinho er genuint interessert i målvakten om David de Gea skulle bli solgt. Så spørs det jo om City ville gått med på å selge til naboen.

12.15: Real Madrid-president Florentino Pérez, som nettopp har blitt gjenvalgt som ny Real Madrid-president (uten konkurranse, holder pressekonferanse i kveld klokka 19.30. Da uttaler han seg kanskje litt om Cristiano Ronaldo …?

11.33: Gammel United-mann er på vei tilbake! Denne gangen snakker vi ikke om Cristiano Ronaldo, men om Ricky Sbragia. Mer om det i denne artikkelen.

09.32: Ifølge Marca ønsker Kylian Mbappé kun å gå til Real Madrid, og om Cristiano Ronaldo forlater klubben, så er Real Madrids plan å gå for franskmannen. Så får vi se om denne informasjonen påvirker en eventuell United-jakt på Ronaldo.

09.19: Cristiano Ronaldo uttalte seg for øvrig etter 2-2-kampen mot Mexico i går, men snakket ikke om egen fremtid.

09.17: Ikke noe særlig nytt her, men Manchester Evening News har en artikkel der de skriver om det at Mourinho har hatt England-baserte alternativer i alle posisjonene vi jakter på nye spillere i, og at dette kan vise hvor opptatt han er av at eventuelle nye signeringer tilpasser seg raskt. Michael Keane, Romelu Lukaku, Willian, Nemanja Matic og Eric Dier nevnes som de engelske alternativene som skal ha vært på lista Mourinho ga Woodward før portugiseren tok ferie.

08.59: Siden vi nevnte Blaise Matuidi: Det blir rapportert fra Frankrike at Matuidi har et tilbud fra United. Spillerens kontrakt går ikke ut før sommeren 2018.

08.02: Vi har lagt inn de aller viktigste oppdateringene om Cristiano Ronaldo i denne saken, men det foregår også en del nokså vill spekulering om pris, og eventuelle dobbeltbud og byttehandler. Daily Mirror skriver at United er villige til å gi £175 millioner kroner – pluss (!) David de Gea – for Cristiano Ronaldo. En ser for seg å gjennomføre en eventuell Morata-avtale separat.

I samme artikkel skriver Darren Lewis – en nokså profilert Mirror-journalist, men ikke en av de som følger United tettest – at José Mourinho ønsker å teste Blaise Matuidilojalitet til PSG. Mourinho skal være en stor fan av midtbanespilleren, som foreløpig avventer å signere en ny PSG-kontrakt, noe som blant annet skal være fordi han ønsker å bli garantert spilletid.

Powered by Labrador CMS