MagRon

Maguire svarer etter spekulasjoner om Ronaldo-maktkamp: – Stemmer ikke

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire tar til Twitter for å svare på en Daily Mirror-artikkel der journalist David McDonnell skriver at det foregår en maktkamp mellom stopperen og Cristiano Ronaldo om kapteinsbindet i Manchester United.

Artikkelforfatteren hevder at Ronaldo har bestemt seg for at laget trenger en gallionsfigur for å få alle spillerne til å dra i én og samme retning – seg selv.

Påstandene går også ut på at Maguire visstnok føler seg stadig mer undergravd av sin 37 år gamle lagkamerat og at stopperen oppfatter det slik at flere av lagkameratene er i ferd med å miste respekten for ham.

Ronaldo skal tidligere ha bedt medspillerne om å stille seg bak Maguire som kaptein, men nå er den gjengse oppfatningen i United-garderoben ifølge McDonnell at det bare er et tidsspørsmål før portugiseren tar over som klubbkaptein.

Denne versjonen av virkeligheten deler dog ikke Maguire selv.

– Jeg har sett mange rapporter om klubben som ikke stemmer og dette er enda en av dem, skriver 28-åringen i et innlegg på Twitter.

– Jeg kommer ikke til å begynne med å svare på alt som blir skrevet, men den her følte jeg at jeg trengte å oppklare. Vi står sammen og er fokusert på søndagen. Nyt dagen deres, alle sammen.

Dette er heller ikke første gang den siste tiden at United-spillerne går ut mot skriverier i fotballpressen.

Tidligere denne uken svarte Marcus Rashford på meldinger fra tyske Christian Falk om at den engelske klikken i United-garderoben angivelig er lei av at gjengen til Ronaldo ønsker å lede an i spillergruppen.

– Finner vi bare på noe underveis nå? Vær så snill å slutt med å lete etter splittelser, lød svaret fra kantspilleren.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS