– United er sterkere i år

Craig Shakespeare forventer ingen lett oppgave på lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Etter den fantastiske sesongen som endte med seriegull for Leicester, klarte aldri Claudio Ranieri å følge opp suksessen i den påfølgende sesongen.

Mannen som kom inn for å redde skuta var Craig Shakespeare, som har jobbet i Leicesters trenerstab siden 2008.

Ansettelsen var i utgangspunktet midlertidig, men gode resultater bidro til at Shakespeare fikk jobben på permanent basis.

Denne sesongen startet Leicester med et knepent tap mot Arsenal, men kunne notere seg for sesongens første Premier League-seier forrige runde mot Brighton.

Frykter Lukaku

Craig Shakespeare har ingen illusjoner om hva som venter laget hans på Old Trafford lørdag kveld, men legger samtidig til at Leicester også byr på utfordringer for José Mourinho og hans Manchester United.

– Signeringene United har gjort denne sommeren gjør de til et sterkere lag kollektivt. Nå har de en klar førsteellever. De har en klar plan med innbytterne. Du ser at prosjektet nå tar form, sa Shakespeare til Leicesters hjemmeside.

“Romelu Lukaku er kanskje den største trusselen med tanke på målene, men hele laget ser imponerende ut. ”

Craig Shakespeare

Mourinhos hjemmelekse

Shakespeare ville ikke spekulere for mye i hvordan Mourinho tilnærmer seg oppgjøret, men forventet at portugiseren har studert laget hans nøye før lørdagens oppgjør.

– Jeg tror han kommer til å respektere oss. Han vet hva vi handler om, og trusselen vi kan utgjøre på kontringer. Det er opp til andre trenere å bestemme hvor grundig research de gjør, men vi kommer til å fokusere på vårt spill. Vi kjenner våre styrker, avsluttet Shakespeare.

Jamie Vardy feirer mål mot Arsenal i første runde.
Powered by Labrador CMS